Deze week heb ik heerlijk vakantie. Echt vakantie houden is nog niet echt een optie. Mijn studie gaat gewoon door maar ik heb wel besloten dat ik woensdag een vrije dag neem. Gewoon niets met studie doen.

In de ochtend ga ik even bij mw. B. langs dan met mijn moeder lekker lunchen, daarna shoppen. Op de andere dagen houd ik me met mijn studie bezig en natuurlijk even mijn flat weer een goede schoonmaakbeurt geven. Dat wil er nog wel eens even bij inschieten. Wel probeer ik elke dag om 3 uur te stoppen en lekker niets doen. Natuurlijk slaap ik ook een beetje uit, wat heerlijk is.

Voor mijn gevoel loop ik erg achter met mijn studie maar ik denk dat het wel meevalt. Daarnaast, als ik mijn laatste theorie-examen heb gehaald, hoef ik me maar alleen te focussen op opdrachten en Proeve van Bekwaamheid. Nu heb ik gewoon het gevoel dat ik de dingen maar half doe, wat natuurlijk niet waar is.

Ik kijk er wel naar uit om mijn sociale leven weer enigszins op te pakken. Tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk dat ik me gewoon volledig even op studie kan focussen. Ik mis de tijd om gezellig even afspraken te maken en bij te kletsen. Of naar de film te gaan of een weekendje Zeeland of… Maar het is dat ik weet dat het maar tijdelijk is. Nog 1 theorie-examen te gaan en dan heb ik weer meer tijd. Ik heb het er ook voor over.

Ik geniet gewoon van alles en dat is het belangrijkste. Maar een weekje even rust is ook heerlijk, even gewoon tijd voor mezelf. Geen kinderen die spontaan in tranen kunnen uitbarsten, schreeuwen, rennen door het lokaal enz .… Maar afgelopen week merkte ik wel, ik ben aan vakantie toe. Even rust en ervan genieten dat ik niets echt moet.

Afgelopen week was ik ook even bij de huisarts. Ik heb aangegeven dat ik niet wil stoppen met antidepressiva. Het gaat gewoon goed met deze dosering en alles is handelbaar zonder dat ik me geestelijk onstabiel voel, dat er geen gordijnen dicht worden getrokken. Ik kan gewoon genieten van wat ik doe.

Veel heb ik verder eigenlijk even niet te schrijven. Ik wens jullie een fijne dag toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.