winactie-win-vreemdelingen-met-dezelfde-droom-van-alison-pickLees je graag een mooie, maar vooral indrukwekkende roman, dan is deze winactie voor jou want we mogen nu wel een heel mooi boek weggeven: Vreemdelingen met dezelfde droom.  Een prachtig verhaal dat zich afspeelt in 1921 in Palestina. Dit nieuwe boek van Alison Pick, auteur van o.a. de Booker Prize genomineerde roman Donderdagskind, is net uitgekomen en Banger Sisters mag een exemplaar weggeven!

vreemdelingen-met-dezelfde-droom-van-alison-pickVreemdelingen met dezelfde droom vertelt het verhaal van enkele Joodse pioniers, twee jonge vrouwen en een oudere man, die de programs in Europa en Rusland ontvluchten en een kibboets stichten op een stuk land dat later de staat Israël zal worden.

Een verhaal waaruit pijnlijk duidelijk wordt hoe de bevlogen nieuwkomers ervoor kozen om het feit te negeren dat hun vallei al door een ander volk wordt bewoond. Idealisme slaat al snel om in pragmatisme en de utopische droom wordt verscheurd door menselijke verwikkelingen.

Alison Pick schept onvergetelijke personages die, achtervolgd door geesten uit het verleden, gebukt gaan onder ondraaglijke geheimen en uiteindelijk ondanks sprankjes liefde en hoop toch uitgeput raken door tegenslagen en menselijke zwakheid.

Banger Sisters mag een exemplaar van Vreemdelingen met dezelfde droom weggeven
Ook kans maken op het dit mooie, indrukwekkende boek?
Stuur een mail met als onderwerp Vreemdelingen met dezelfde droom naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 maart 2018

 

written by

8 reacties op Winactie! Win Vreemdelingen met dezelfde droom van Alison Pick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.