Dompel je onder in het verleden en puzzel mee naar de dader in Waan je in een andere wereld, een bundel met vertrekthrillerverhalen van Marelle Boersma en diverse andere auteurs. Een bundel die zal zorgen voor heel wat spannende leesuurtjes. En het wordt nog spannender, want Banger Sisters mag van de Crime Compagnie twee exemplaren van Waan je in een andere wereld weggegeven!

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan. Voor je het weet bevind je je als lezer in een andere wereld. En dat komt natuurlijk door de prachtige sfeerbeschrijvingen die alle Vertrekthrillers kenmerken. De verhalen in deze bundel geven je ook dat gevoel. Reis mee naar Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en andere bestemmingen.

Met medewerking van Svea Ersson, Angelique Haak, Marijke Verhoeven, Heleen Smit, Heleen van den Hoven, Carmen Prins, Ad van de Lisdonk, Ingrid Oonincx, Martine Kamphuis, Atie Vogelenzang, Marion van de Coolwijk en Marja West.

Ook kans maken op deze spannende vertrekbundel? We mogen twee exemplaren weggeven!
Stuur een mailtje met als onderwerp Waan je in een andere wereld naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 4 mei 2021
De geplande verschijningsdatum van Waan je in een andere wereld staat op 21 juni, winnaars ontvangen dus na die tijd hun gewonnen exemplaar

written by

11 reacties op Winactie! Win Waan je in een andere wereld ~ Marelle Boersma en andere auteurs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.