Een donkere avond en een echte spannende film kijken waarvan je op het puntje van je bank gaat zitten… Spreekt dat jou wel aan, dan was deze winactie er echt eentje voor jou want we gaven een bloedstollend dvd pakket weg met daarin de films Dracula en Lake of death!

Dracula
1897. De Engelse advocaat Jonathan Harker reist naar Transsylvanië om een ​​nieuwe cliënt te ontmoeten – en een legende staat op het punt vers bloed te krijgen. Van een door de dood gekweld schip tot het kloppende hart van Londen, de makers van ‘Sherlock’ brengen je een gloednieuwe kijk op de beroemdste vampier van allemaal: de magnifieke, broeierige, heerlijk dodelijke graaf Dracula.

Lake of Death
Lillian’s tweelingbroer Bjørn sterft een mysterieuze dood, alleen in de oude familie hut aan het meer waar de legende van Gruvik rond waart; de geest van een man die door het meer werd gek gemaakt en zijn vrouw en haar minnaar doodde. Wat is er die zomer echt met Bjorn gebeurd? Zijn tweelingzus Lillian en haar vrienden reizen terug naar het afgelegen familiehuisje, waar hij voor het laatst werd gezien. Ze wil de plek verkopen om los te kunnen komen van het verleden wat haar maar blijft achtervolgen en zo vrede te vinden in de dood van haar broer.
Kort nadat ze zijn aangekomen, gebeuren er echter mysterieuze dingen.  Het prachtige, warme meer verbergt geheimen en brengt duistere herinneringen en visioenen naar de oppervlakte. Maar zijn deze echt of slechts de verbeelding van Lillian, want haar vrienden lijken niets te merken?  Pas als er dingen beginnen te verdwijnen, zij allemaal hun mobieltje kwijt zijn, de hond wegrent naar het bos en ’s nachts iemand in de keuken heeft gegeten, slaat de angst toe. Is het één van de vrienden die hiervoor verantwoordelijk is of achtervolgt het verhaal van Gruvik hen nu allemaal?

Zullen Lillian en haar vrienden hetzelfde lot toebedeeld zijn als Bjorn?

Gefeliciteerd Frank van Kasteren, het bloedstollend dvd pakket met daarin de films Dracula en Lake of death komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen, maar toch lekker griezelen?
Bestel via onderstaande link snel de dvd’s van deze bloedstollende films!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar bloedstollend dvd pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.