De vakantie is in zicht en wat is er nu fijner dan een heerlijk boek lezen onder de zomerzon? Juist, dat dachten wij dus ook! En daarom gaven we een heerlijk boekenpakket weg. In dit pakket zit de verhalenbundel Een jonge vrouw uit Vierhouten en andere verhalen en de roman Achterhaald verleden. Dat gaan een paar fijne leesuurtjes worden. Heb jij ook meegedaan? Kijk dan snel of jij straks deze twee boeken van Dick van Zijderveld kan gaan lezen!

Zoals gezegd maakte je bij deze winactie kans op een pakket met twee boeken van Dick van Zijderveld. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Verhalenbundel ~ Een jonge vrouw uit Vierhouten en andere verhalen
De verhalen in deze bundel hebben alle een magisch-realistisch en psychologisch karakter. Bijna terloops wordt de dagelijkse routine van de personages doorbroken. Schijnbaar toevallige omstandigheden lijken zinvol te zijn. Vaak beseffen de personages pas achteraf dat zij zich op een keerpunt in hun leven bevinden. Raadselachtige gebeurtenissen die niet goed te rijmen zijn met het alledaagse gezond verstand krijgen uiteindelijk een plaats in het leven van de hoofdpersonen. Steeds wordt de vraag opgeroepen of de zichtbare dagelijkse realiteit de enige en gehele werkelijkheid vormt. Is alles toeval, of bestaat er zoiets als een lotsbestemming?

Roman ~ Achterhaald verleden
Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewone gebeurtenissen, waarvoor hij tevergeefs een rationele verklaring zoekt.
Ondertussen ontmoet hij een vroegere klasgenote, eens zijn grote liefde. Zij zit in grote problemen, die ook hem raken.
Sebastiaan ontdekt nieuwe aspecten van zijn verleden, met onverwachte gevolgen.

Achterhaald verleden is een roman met een magisch-realistische inslag, waarin vragen gesteld worden als: Is het toeval dat dingen lopen zoals ze lopen? Kunnen mensen voor elkaar bestemd zijn? Daarnaast bevat hij elementen van een thriller.

Gefeliciteerd Aafke de Jong, dit fijne boekenpakket met verhalenbundel en roman van Dick van Zijderveld komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Bestel de boeken van Dick van Zijderveld via onderstaande linkjes:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.