Just Games bracht het knotsknettergekke kaartspel van Snollebollekes uit dat iedere gelegenheid een extra boost geeft! Van Links… Naar Rechts… Het kan in dit kaartspel alle kanten op! Snollebollekes – Het kaartspel is het spel om iedere spelavond te veranderen tot een hilarisch feestje! Banger Sisters mocht een exemplaar van dit hilarische kaartspel van de Snollebollekes weggeven. En dat hebben we geweten, want wat hebben we een boel mailtjes ontvangen nondeju!

Gooi met de dobbelsteen en leg je kaarten strategisch weg om zoveel mogelijk stropdasjes te verdienen. Of boeien die stropdasjes je niet en zie jij je vrienden liever gekke dansjes doen, op elkaars rug rijden en de polonaise lopen? Nondeju, heb jij je keuze al gemaakt?


Snollebollekes is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek en media.
Na de eerste single “Vrouwkes” en de vele hits zoals “Springen Nondeju!”, “De Vloer is Lava” en natuurlijk “Links rechts” is Snollebollekes de onvermijdelijke smaakmaker van ‘festival tot koeienstal’. Ook is het de eerste Nederlandse feest-act ooit die het GelreDome meerdere keren uitverkocht en ruim 100 miljoen streams behaalde.

Kun je geen genoeg krijgen van Snollebollekes? Speel dan het kaartspel, dat je zelf kunt uitbreiden met partykaarten om hilarische fysieke uitdagingen aan te gaan. Als het dak er écht af mag en jullie willen ‘hakken, beuken, springen’, voeg dan de 18+-kaarten toe!
Snollebollekes – Het kaartspel is voor alle vrouwkes en mennekes die van een verrekkes lekker feest houden! En nu met z’n allen kaarten, nondeju!

 

Banger Siusters mocht één lezer blij maken met dit knotsgekke kaartspel.
Gefeliciteerd Peter uit Reusel, het kaartspel van de Snollebollekes komt jouw kant op!

Niet gewonnen? Bestal dan via deze link Het Snollebollekes Kaartspel en maak van jullie spelavond een hilarisch feestje!

written by

2 reacties op Winactie! Winnaar Het Snollebollekes Kaartspel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.