En we blijven nog langer binnen met zijn allen. Gelukkig inmiddels een uurtje later, dus dat scheelt iets. Om de avonden toch gezellig te maken gaven we bijBanger Sisters een spannen dvd pakket weg met daarin de dvd’s van The Coroner, SS-GB én No Man’s Land! Ook meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!

The Coroner
In deze heerlijke nieuwe serie draait alles om misdaadonderzoeken in een prachtige Engelse kuststreek. Jane Kennedy is een succesvol advocaat die weer gaat wonen en werken in het dorp dat ze als tiener ooit is ontvlucht. In dit idyllische plaatsje aan zee onderzoekt zij als medewerker van het lijkschouwerskantoor plotselinge of onopgeloste sterfgevallen. In elke aflevering wordt ze geconfronteerd met een nieuwe en intrigerende zaak. Het begint allemaal als er een lijk wordt gevonden en Jane moet samenwerken met haar oude vlam Davey Higgins, die inmiddels de plaatselijke politie-inspecteur is. The Coroner combineert mysterie en de dreiging van gevaar met de warme luchthartigheid van Jane’s relaties met haar collega’s, familie en dorpsgenoten. Ondanks haar talent en vasthoudendheid in de zoektocht naar gerechtigheid voor doden is Jane in haar privéleven toch wat minder georganiseerd!

SS-GB
Het is 1941. Nazi-Duitsland heeft de Battle of Britain gewonnen en is nu de bezetter van het Verenigd Koninkrijk. Dat is het vertrekpunt voor deze film, gebaseerd op de bestseller van Len Deighton. We zien hoe de bekende Londense politie-inspecteur Douglas Archer klemt komt te zitten tussen zijn keiharde nieuwe superieuren en het meedogenloze Britse verzet. Het begint allemaal met een onderzoek naar een moord die verband lijkt te houden met de zwarte markt. Archer merkt als snel dat hij wordt meegezogen in een complot dat wereldwijd consequenties kan hebben. Hoe maak je in een bezet land goede keuzes als je aan de foute kant staat?

No Man’s Land!
Op een late avond patrouilleren Bill Greer (Frank Grillo) en zijn zoon Jackson (Jake Allyn) op hun boerderij wanneer Jackson per ongeluk een Mexicaanse immigrantenjongen vermoordt. Als Bill de schuld op zich probeert te nemen, vlucht Jackson te paard naar het zuiden en wordt hij een ‘gringo’ in Mexico. Achtervolgd door Texas Rangers en de Mexicaanse Federales, reist Jackson door Mexico om vergeving te vragen aan de vader van de overleden jongen. Langzaam maar zeker gaat hij het land dat hij van jongs af aan heeft geleerd te haten, steeds meer waarderen.

Gefeliciteerd Hans uit Amsterdam, het spannende dvd pakket komt zo snel mogelijk naar je toe!
Niet gewonnen? Bestel dan via onderstaande link de dvd die je graag wil zien


written by

3 reacties op Winactie! Winnaar spannend dvd pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.