Je favoriete duo was terug en ze waren afgereisd naar Amerika: Tom en Jerry in New York

Vanaf 15 november kon je een week lang genieten van de doldwaze avonturen van Tom en Jerry. In deze serie reizen ze af naar New York om elkaar het leven zuur te maken. Kun jij geen genoeg krijgen van het eeuwige kat en muis spel van dit populaire duo en heb je meegedaan met deze winactie waar we een supergaaf Tom & Jerry pakket weg zouden geven? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!


Tom en Jerry rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die afgelopen jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt natuurlijk niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Herken jij de iconische plekken waar ze allemaal langs komen? Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead.

Mis niets van het ondeugende kat en muis spel in een geheel nieuwe kleurrijke serie vol klassieke personages, maar ook een aantal nieuwe gezichten! Begeleid door een selectie originele liedjes gaan onze geliefde personages met hun mooie, harige voetenwerk de strijd aan met de stad en elkaar.

Tom en Jerry in New York was van 15 november tot en met 21 november om 16:00 uur te zien bij Boomerang.

Voor de échte Tom & Jerry fans gaven we een supergaaf pakket weg vol leuke hebbedingetjes van dit komische duo. In dit pakket zit een Tom & Jerry New York Coffee cup, Pet, Pen, Paraplu en Magneet.

Gefeliciteerd Tom uit Panningen, het supergave Tom & Jerry pakket komt jouw kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar supergaaf Tom & Jerry pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.