Douchen is steeds meer een omschakelmoment aan het einde van de dag. Het is de nummer één mindful-tip die voor iedereen binnen handbereik ligt. Met de twee nieuwste douches van Kneipp® wordt het helemaal een feestje. Of je nu kiest voor Be happy of Clear mind, met deze verrassende natuurlijke geuren kom je als herboren onder de douche vandaan. En het wordt nog mooier, want Banger Sisters mocht maar liefst drie sets met daarin de nieuwe Be happy én Clear mind douche weggeven!

Be happy – mandarin & vetiver
De nieuwe Kneipp Douche ‘Be happy’, met de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver zorgt ervoor dat je zelfs op de meest hectische dagen nog een omschakelmoment beleeft. De fruitige, kruidige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw ‘me-time’-momentje met deze plantaardig verzorgende doucheformule maak je je nergens meer druk om.

Clear mind – mint & rosemary
De nieuwe Kneipp Douche ‘Clear mind’ met de verfrissende en energiegevende geuren van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd. Vooral op dagen die gevuld zijn met multitasking. De aromatisch frisse geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je. En dat voel je. Na het douchen bruis je weer van (nieuwe) energie.

Verpakking van gerecycled materiaal en duurzame labels van steenpapier
De nieuwe Kneipp douches zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor je omgeving.

  • De flessen zijn gemaakt van rPET-materiaal. Dat is 100% gerecycled kunstof dat grotendeels afkomstig is van plastic afval en dat steeds opnieuw gerecycled kan worden.
  • De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. Steenpapier is ‘boomvrij’, duurzamer in productie (minder waterverbruik en geen zuren en bleekmiddelen nodig) en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken.

Kneipp. Joyful by Nature www.kneipp.nl

Deze nieuwe generatie Kneipp douches in duurzame rPet-verpakking is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisten en webshops (dviesprijs € 6,99 250 ml.)


Banger Sisters mag maar liefst drie sets met daarin de nieuwe Be happy én Clear mind douche weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de set met de Kneipp douches komt jullie kant op!

* Bets uit Rotterdam
* Lianne Clappers
* H. Versteegh

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.