Cartoon Network viert de naderende start van het WK vrouwenvoetbal met nieuwe personages in de Toon Cup-app.

De app scoorde goed tijdens het WK in 2018 met 72 miljoen gespeelde wedstrijden en gemiddeld meer dan vijftien minuten verblijftijd in de app. De app is tot op heden maar liefst 20,5 miljoen keer gedownload.

Na de meest recente update zijn er nieuwe spelers toegevoegd aan het team waaronder Kelsey (Craig of the Creek) en Raven (Teen Titans Go!). Zijn sluiten zich aan bij loyale aanhangers van de Toon Cup: Blossom, Bubbles en Buttercup (The Powerpuff Girls), Marceline en prinses Bubblegum (Adventure Time) en Anais (The Amazing World of Gumball). Ook maakt een nieuwe scheidsrechter haar debuut op het veld, namelijk Gumballs moeder Nicole.

Marc Goodchild, Head of Digital Content Strategy & Product vertelt: “We waren heel blij met de grote betrokkenheid tijdens het WK in 2018. Met de nieuwe facetten, functionaliteiten en de extra talen en landen hebben wij een nog hogere verwachting voor de voetbalkoorts dit jaar.”

Net als het WK vrouwenvoetbal houdt ook de Toon Cup dit jaar een eigen Cartoon Network toernooi van 7 juni tot 31 juli aanstaande. Met gemaaide velden en opgewarmde spelers trappen Cartoon Network en Toon Cup het voetbalseizoen af.

Download snel de app in de App Store of voor Android! ⚽?
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/id1338227911?ls=1&mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.