Inmiddels is overal de zomervakantie begonnen. Op vakantie, er op uit of lekker thuisblijven, vakantie is altijd leuk. Zijn de kids toe aan wat rust dan is een poosje voor de tv een uitkomst. En natuurlijk kijken ze dan naar Boomerang, want deze zomer is daar de Zomerschatkist helemaal hot. En om dat te vieren mocht Banger Sisters een aantal Boomerang Zomerpakketten weggeven!

Even toe aan een uurtje of wat uit de zon en even tot rust komen na het spelen? Zak onderuit op de bank en geniet van afleveringen van je favoriete Boomerang series! Iedere week staat er een nieuwe marathon voor je klaar, met het allerbeste van Boomerang tijdens de Boomerang Zomerschatkist.


Iedere week zendt Boomerang een marathon uit van een van de favoriete Boomerang series. De Boomerang Zomerschatkist zie je vanaf 1 augustus doordeweeks om 13:25 uur. In augustus kijk je naar topseries als Mr Bean, New Looney Tunes, Pink Panther & Pals en Taffy.


Samen met Boomerang viert Banger Sisters de zomer en geven we maar liefst drie Boomerang Zomerpakketten weg. In het Boomerang Zomerpakket zit een opblaasbare strandbal, een pakje speelkaarten en vier buttons van echte Boomerang helden.


Om kans maken op zo’n gaaf Boomerang Zomerpakket vroegen we je te laten weten wie jouw favoriete Boomerang held is. En dat hebben we geweten, want wat hebben we een boel reacties ontvangen! Uit al deze reacties bleek dat Mr. Bean toch wel de grote favoriet is.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Boomerang Zomerpakket komt jullie kant op!
* Sanne Mr. Bean fan
* Johanniek Verbogt
* Bram Loves

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.