Binnenkort begint de zomervakantie en hebben de kids geen school. Tijdens deze weken van vakantiepret kan het zijn dat de leerstof naar beneden zakt. Wil je één en ander toch een beetje op pijl houden dan heeft Squla daar een hele leuke oplossing voor. Squala heeft voor elke groep van de basisschool leuke en leerzame spellen en wij gaven er zomaar even vier weg! Heb jij ook mee gedaan? Kijk dan snel of jouw kind straks een educatief spel van Squla, wat perfect aansluit op de groep waar hij of zij na de zomervakantie naar toe gaat, kan gaan spelen!

Squla – Taal Rijmen (groep 1&2)
Met het Squla taal kaartspel ga je op zoek naar woorden die op elkaar rijmen. Je draait twee kaarten om en zoekt op elke kaart iets wat op elkaar rijmt, waarbij je je fantasie mag gebruiken. Er is dus niet één oplossing of ‘juiste’ combinatie maar er zijn juist vele mogelijkheden. Spaar zoveel mogelijk setjes en win! Geschikt voor groep 1 en 2.


Squla – Spelling Woordjes (groep 3&4)
Maak woorden compleet door de juiste letterkaarten uit je hand te leggen. Test andere spelers en controleer de letters met de antwoordkaart en win zoveel mogelijk woordkaarten.

 

 

Squla – Rekenen Schatten (groep 5&6)
Identity Games Squla rekenen schattenProbeer met dit spannende spel zo snel mogelijk antwoord te geven op de gestelde vraag! Schat het juiste antwoord en leg 1 van je 3 antwoordkaarten neer. Als je de vraag goed hebt en snel genoeg beantwoordt, krijg je punten. Degene die aan het eind de meeste punten heeft, wint! Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.

 

Squla – Aardrijkskunde Wereld (groep 7&8)
Het Squla aardrijkskunde kaartspel gaat over verschillende landen in de wereld. Verzamel setjes van vier kaarten door slim kaarten te vragen en een vraag juist te beantwoorden. ‘Kwartet’! Zorg dat je niet overblijft met één van de superkwartetkaarten, want deze leveren aan het eind strafpunten op. Spaar zoveel mogelijk setjes en win! Geschikt voor groep 7 en 8.

 

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie gewonnen Squla spel komt zo snel mogelijk jullie kant op!
Squla – Taal Rijmen (groep 1&2) – Priscilla Roosen
Squla – Spelling Woordjes (groep 3&4) – Peggy Meessen
Squla – Rekenen Schatten (groep 5&6) – Daan de Jong
Squla – Aardrijkskunde Wereld (groep 7&8) – Nency van Essen

Niet gewonnen? Bestel dan via onderstaande linkjes een educatief spel van Squla wat perfect aansluit op de groep waar jouw kind na de zomervakantie naar toe gaat!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.