De kids zitten inmiddels al een paar weekjes binnen en wij van Banger Sisters kunnen ons voorstellen dat de verveling toe begint te slaan. Gelukkig kunnen we je wat goed nieuws melden, want Scooby-Doo en Raad de Clou is terug met gloednieuwe afleveringen. En om dat te vieren geven we een superleuk Scooby-Doo pakket weg!

Vanaf 20 april zijn Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende terug op je favoriete TV-zender Boomerang met gloednieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clou. Griezel mee wanneer de dappere vrienden spannende mysteries oplossen. Tijdens dit seizoen maken zelfs verschillende beroemheden hun opwachting om de vrienden te helpen. Stap samen met Scooby, zijn vrienden en de beroemheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!


Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende maken opnieuw hun opwachting met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende beroemdheden maken hun opwachting, zo zijn de stemmen van niemand minder dan Barry Allen (The Flash), Steve Buscemi (Fargo, Boardwalk Empire) en cabaretier Jeff Dunham te horen.

Kijk de gloednieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clou vanaf 20 april om 19:00 uur, alleen bij Boomerang.

Banger Sisters mag een Scooby-Doo pakket weggeven. In dit pakket zit een opblaasbal en badgeset van Boomerang. Daarnaast doen we er nog glow in the dark stickers van Scooby-Doo en een Scooby-Doo Handdoek bij. Ook kans maken op dit leuke pakket?
Stuur een mail met als onderwerp Scooby-Doo naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 29 april 2020

written by

2 reacties op Winatie! Win een Scooby-Doo pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.