Up
Banger Sisters deed mee aan de blogtour van Up. Diverse online magazines en blogs publiceerden tussen 10 en 15 maart een recensie van Up, geschreven door Myrthe v/d Meer. Naast de recensie natuurlijk een gave winactie, want van The House of Books mogen we iemand blij maken met een heuse Up goodiebag.

UP – Myrthe v/d Meer
Emma is jong, getalenteerd, bevlogen en ze heeft levenslang…
De levenslange diagnose manisch depressief. Als Emma vol goede moed naar het laatste gesprek met haar psychiater gaat, gebeuren er een aantal dingen die ze niet helemaal had voorzien; haar psychiater is verdwenen, de vervanger weet niets van een eindgesprek en voor het einde van de dag is ze opgenomen op de PAAZ. Alweer. Terwijl Emma op zoek gaat naar een verklaring, raakt ze langzaam maar zeker verstrikt in de wonderlijke wereld van pillen, psychiaters en patiënten. Hoeveel last mag je als psychiatrisch patiënt je omgeving bezorgen? Waar loopt de grens tussen problemen bespreken en anderen ermee chanteren?

Uitgeverij: The House Of Books
ISBN: 9789044347203
Prijs: € 9,99
Pagina’s: 333

Dan nu de winactie!
Banger Sisters mocht van The House of Books onder alle lezers een goodiebag weggeven. Dat klinkt geweldig natuurlijk, maar wat zit er eigenlijk precies in?

De Up goodiebag bevat
 Exemplaar PAAZ
 Exemplaar UP
 UP-puzzel
 UP-ballon

20150306_161307
Deze gave goodiebag is gewonnen door: Meike van Doornik-Damen
Gefeliciteerd, hij komt zo snel mogelijk jou kant op!

 

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.