Waanzinnige Winter Wedstrijd - 7 Bijuwels
December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven.

Ook mee gedaan aan onze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters waarmee je kans kon maken op een prachtige ketting van Bijuwels? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Bij Bijuwels kun je terecht voor alles op het gebied van kralen, sieraden en accessoires. Met een ruime keuze aan werkmaterialen en benodigdheden is het heerlijk om hier eens lekker rond te snuffelen. Dit kun je doen in hun prachtige winkel aan de Spiegelstraat 1b in Bussum, maar ook vanuit je luie stoel in hun webwinkel www.bijuwels.nl
De sieraden die je bij Bijuwels aan treft zijn met de hand en de grootse zorg gemaakt. Hierbij maken zij vooral gebruik van natuurlijke zoals hout, glas, half edelstenen en zoetwater pareltjes. Helemaal weg van alle mooi dingen maar geen idee hoe je daarmee aan de slag moet? Geen probleem, want Bijuwels geeft ook workshops sieraden voor jong en oud in hun winkel in Bussum.

Speciaal voor onze Waanzinnige Winter Wedstrijd stelde Bijuwels een prachtige halsketting met de naam Autumn Love ter beschikking.
Deze mooie ketting is gewonnen door Bianca Ochse
Gefeliciteerd, de ketting van Bijuwels komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.