Waanzinnige Winter Wedstrijd - 6 Menorkinas kind

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven.
Zo kon je bij onze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters een wel heel leuke prijs van Menorkinas, speciaal voor kleine damesvoetjes, winnen. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Hoewel het weer hier kouder wordt schrijnt bij Menorkinas volop de zon, want bij hen kun je het hele jaar door terecht voor mooi vormgegeven schoenen en sandalen en voor groot en klein. Ze zijn verkrijgbaar in vele leuke, vlotte modellen en gemaakt van uitsluitend natuurlijke en gerecyclede materialen. De schoenen en sandalen van Menorkinas worden nog op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en zijn van 100% soepel leer, een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. In haar ruime collectie heeft Menorkinas bovendien een speciale afdeling voor de kleine dames, versierd met uitsneden, glitters en strass steentjes, een vrolijke kleur of hip panterprintje.

Banger Sisters mocht 1 paar naar keuze van deze gave meisjesschoenen van Menorkinas weggeven.
Om kans te maken vroegen we je antwoord te geven op de volgende vraag:

Waar worden de sandalen en schoenen van Menorkinas gemaakt?

De sandalen en schoenen van Menorkinas worden gemaakt in Menorca

Gefeliciteerd Susanne Terheggen, jij had het antwoord helemaal goed.
De Menorkinas meisjes schoenen van jouw keuze komen zo snel mogelijk naar je toe!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.