Waanzinnige Winter Wedstrijd - 22 KiddyColors

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven.
In onze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters hadden we een wel hele feestelijke prijs van KiddyColors. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

KiddyColors is een webwinkel die diverse handgemaakte producten in hun assortiment heeft. Zo kun je er bijvoorbeeld tasjes, opbergmandjes en sleutelhangers vinden. Maar ook speenkoorden, knuffels en accessoires voor de kinderkamer kun je terecht bij KiddyColors. Bijzonder is de verjaardagsslinger, deze kan naar eigen keuze worden samengesteld met de naam van een kind of bijvoorbeeld met het woord Hoera. Naar wens kun je nog een cijfer toevoegen, deze kun je uiteraard ieder jaar verwisselen. Zo heb je een bijzondere verjaardagsslinger waar je bovendien jaren lang plezier van hebt. Alle producten van KiddyColors worden gemaakt in Thailand door Thaise en Birmese vrouwen. Zij krijgen hiervoor een eerlijk loon en werken onder veilige, prettige omstandigheden. Daarnaast komt 10% van de opbrengst van KiddyColors volledig ten goede aan het goede doel, zo probeert KiddyColors het leven voor veel mensen een stukje mooier te maken.

Maar nu terug naar onze feestelijke Waanzinnige Winter Wedstrijd hier op Banger Sisters, want feestelijk wordt het zeker.
KiddyColors geeft namelijk samen met Banger Sisters 1 verjaardagsslinger t.w.v. € 68,- die naar keuze mag worden samengesteld.

Om kans te maken op deze prachtige verjaardagsslinger van KiddyColors vroegen we je het antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke twee doelen heeft KiddyColors vooral voor ogen bij het steunen van hun goede doel?
KiddyColors richt zich voornamelijk op twee doelen: Educatie en Kinderen & hun families.

Cindy van Echtelt wist ons dit ook te vertellen en zij mag dan ook een verjaardagsslinger naar keuze t.w.v. € 68,- uitzoeken bij KiddyColors. Er wordt contact met je opgenomen over de prijs.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.