Waanzinnige Winter Wedstrijd - 30 Slipperwereld

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het wordt dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen!
Bij deze laatste losse actie van de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kun je een wel heel winterse (of zomerse) prijs winnen van slipperwereld.

Al ruim 7 jaar heeft Slipperwereld een enorme collectie slippers, maar daarnaast hebben ze nog veel meer. Zo kun je er terecht voor een uitgebreid aanbod aan trendy badkleding en accessoires zoals hoedjes, zonnebrillen en UV werende producten. Naast een uitgebreid zomerassortiment heeft Slipperwereld ook van alles voor de winterse tijden. Kleding voor klein en groot, snowboots en sloffen, maar ook bijzondere winter gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke slee of handige sneeuwbaltang? Helemaal leuk is de iglo/zandkasteel set. Hiermee bouw je in de winter in een handomdraai een iglo. Sneeuw weg? Geen nood! De mallen zijn ook ideaal om een zandkasteel mee te bouwen. Gegarandeerd speelplezier in de winter én de zomer.

Speciaal voor deze laatste ronde van de Waanzinnige Winter Wedstrijd mag Banger Sisters zo’n iglo/zandkasteel set van Slipperwereld weggeven.
Ook zin om je eigen iglo of zandkasteel te gaan bouwen?
Like Slipperwereld op Facebook en stuur een mailtje met je naam en adres naar winnen@bangersisters.nl
Vermeld als onderwerp van je mail Slipperwereld, meedoen kan tot 6 januari 2015

 

written by

5 reacties op Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win een iglo/ zandkasteel set van Slipperwereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.