Waanzinnige Winter Wedstrijd - 31 Cadeaupakket 2

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het werd dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaven in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weg. We sluiten deze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters af met een fantastisch cadeaupakket vol leuke en lekkere producten.

Wat een weken, wat een winacties! Niet eerder kregen we zoveel reacties binnen op onze redactie, zelfs wij rolden regelmatig van onze stoel. Helaas zit onze Waanzinnige Winter Wedstrijd er al weer bijna op. Bijna, want zoals je inmiddels van ons gewend bent sluiten we onze feestmaand knallend af met een goed gevuld cadeaupakket waarvan we er maar liefst vijf weg geven. Als dat geen Happy New Year gaat worden!

Graag zetten we eerst even voor je op een rijtje wat er zoal in dit cadeaupakket zit:

1. Bianca's Engeltjes Sieraden
Beschermengeltje van Bianca’s Engeltjes Sieraden

Bij Bianca’s Engeltjes Sieraden kun je terecht voor tal van leuke sieraden en accessoires van Engeltjes. In 2005 werd Bianca geïnspireerd door vleugeltjes toen haar dochter na een ongeval in coma kwam te liggen. Enige tijd later begon Bianca met het maken van beschermengeltjes, een symbool voor bescherming en veiligheid.
Speciaal voor onze Waanzinnige Winter Wedstrijd stelde Bianca’s Engeltjes Sieraden voor elk pakket een bijzonder beschermengeltje ter beschikking, prachtige verpakt in een mooi rood cadeaudoosje en vergezelt van een mooie nieuwjaarswens.

Kijk voor meer informatie over Bianca’s Engeltjes Sieraden en hun producten op www.biancasengeltjessieraden.nl

2. Bijuwels
Armbandje van Bijuwels

Bij Bijuwels kun je bijzondere, originele sieraden vinden, maar ook alle benodigdheden om ze zelf te maken. Daarnaast zijn er geregeld workshops waar je bijvoorbeeld leert hoe je zelf een bijzonder sieraad in elkaar kunt zetten. Via de webshop kun je alles bestellen wat je nodig hebt voor je eigen sieraad, maar nog leuker is het om eens langs te gaan in de winkel in Bussum en je te verbazen over de enorme keuze in hun assortiment. Speciaal voor Banger Sisters maakte Bijuwels voor elk cadeaupakket een uniek armbandje.

Kijk voor meer informatie over Bijuwels en hun producten op www.bijuwels.nl

3. De kleine generatie
Verassing van De kleine generatie

De kleine generatie biedt alles op het gebied van kleine mensen. Of je nu de kamer van je dreumes een metamorfose wil geven of op zoek bent naar net dat ene speciale kraamcadeautje, bij De kleine generatie vind je altijd iets naar je zin. Voor het cadeaupakket stelde zij verschillende artikelen ter beschikking; twee maal een Manostiles poster Graphic Tree op A5 formaat, twee maal een Kleurboek Walvis van Blafre en een kussen Star Love van Manostiles. Het is dus een verassing welke je in het cadeaupakket aan zal treffen.

Kijk voor meer informatie over De kleine generatie en hun producten op www.dekleinegeneratie.nl

4. Casper en Emma
Dvd Casper & Emma: Beste vriendjes

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien. Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!

5. Jimmy's Hall
Dvd Jimmy’s Hall

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Ierse activist Jimmy Gralton die in de jaren ‘30 voor de vrijheid van meningsuiting streed. Jimmy Gralton bouwde op het Ierse platteland een cultuurhuis waar mensen samen komen om te leren, te debatteren, te lezen en te dromen…maar vooral om te dansen en plezier te hebben. Tot afschuw van de katholieke kerk.

6. Elvee
Doosje seizoenbonbons van Elvee

Elvee is natuurlijk bekend van hun liefde voor chocolade. Deze seizoen bonbons zijn dan ook gemaakt van de lekkerste en eerlijkste chocolade. Alle chocolade producten van Elvee zijn 100% UTZ gecertificeerd en dragen op die manier bij aan duurzame cacaoteelt. Daarnaast zijn de seizoen bonbons ontzettend lekker natuurlijk. Het ballotin doosje dat in elk Heerlijk Cadeaupakket zit, bevat 350 gram diverse luxe bonbons van melk, pure en witte chocolade met verschillende vormen, kleuren en vullingen.

Kijk voor meer informatie over Elvee en hun producten op www.elvee.nl

7. Fortuin
Wilhelmina pepermunt in Delft blauwe doos van Fortuin

Wie kent ze nu niet, de heerlijke Wilhelmina pepermunt van Fortuin. Al langer dan anderhalve eeuw maakt Fortuin het bekendste pepermuntje van ons land. Vaak verpakt in mooie bewaarblikken of leuke cadeaudozen. In het Heerlijk Cadeaupakket vind je dan ook een doos in Delfts blauwe uitvoering met daarin maar liefst 500 gram Fortuin Wilhelmina pepermunt.

Kijk voor meer informatie over Fortuin en hun producten op www.fortuin-dockum.nl

8. Kneipp
Bodylotion passievrucht/grapefruit van Kneipp

Geen cadeaupakket bij Banger Sisters of Kneipp is van de partij. Al eerder mochten we in onze Waanzinnige Winter Wedstrijd vijf potten heerlijke Sugar Scrub van Kneipp weggeven.
In elk cadeaupakket stopte Kneipp een heerlijke grote tube bodylotion á 200 ml met passievrucht/grapefruit voor een vrolijk gevoel in het komende jaar.

Kijk voor meer informatie over Kneipp en hun producten op www.kneipp.nl

9. Slipperwereld
Sneeuwbaltang van Slipperwereld

Al eerder kwamen we Slipperwereld tegen tijdens onze Waanzinnige Winter Wedstrijd. Bij Slipperwereld hebben ze namelijk bijzonder leuke gadgets voor de winter. Voor het cadeaupakket wist Slipperwereld wel een hele leuke bijdrage; een sneeuwbaltang. Met deze tang maak je in no time de perfecte sneeuwbal. Ze zijn verkrijgbaar in blauw en rood. Slipperwereld verpakte de sneeuwbaltangen feestelijk, dus het is een verassing welke kleur in het cadeaupakket zit.

Kijk voor meer informatie over Slipperwereld en hun producten op www.slipperwereld.nl

10. Struik -2
Struik maaltijdsoep tomaat

Heerlijk zijn ze, die maaltijdsoepen van Struik. Neem nou de maaltijdsoep tomaat, boordevol groenten en lekkere gehaktballetjes. De maaltijdsoepen van Struik worden sinds 1950 met passie gemaakt en dat proef je! Bovendien bevat elke portie 250 gram groenten en bevat het vlees wat Struik gebruikt het Beter Leven Kenmerk. Samen met een ovenvers broodje tover je in een handomdraai een verantwoorde voedzame maaltijd op tafel. In het cadeaupakket zit een groot blik van deze heerlijke maaltijdsoep van struik met de smaak tomaat.

Kijk voor meer informatie over Struik en hun producten op www.struik.nl of op Facebook

11. Banger Sisters
Twee unieke pennen van Banger Sisters

Uiteraard doen wij ook wat leuks in het cadeaupakket. Het nieuwe jaar ligt nog onbeschreven voor ons. Wij doen daarom twee originele Banger Sisters pennen in het pakket.

Blijf in 2015 ons weer trouw volgen, dan zorgen wij weer voor de mooiste recensies, leukste Testing for Banger Sisters, interessante informatie en coolste winacties natuurlijk! www.bangersisters.nl

Zoals we al eerder schreven; is dat een Happy New Year of wat?!
Om kans te maken op één van de vijf cadeaupakketten vragen we je om ons je aller leukste, grappigste, ontroerendste, mooiste of wat je maar kan bedenken, wens voor het nieuwe jaar te mailen. Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 januari 2015.
Vermeld als onderwerp ‘Banger Sisters cadeaupakket’ en stuur je mail naar winnen@bangersisters.nl

Als laatste een speciaal woordje van dank voor de bedrijven en merken die onze Waanzinnige Winter Wedstrijd en dit goedgevulde cadeaupakket mogelijk hebben gemaakt.
Onze dank gaat uit naar Bianca’s Engeltjes Sieraden, Bijuwels, Borre, De kleine generatie, Elvee, Felientje, Fortuin, Herôme, KiddyColors, Kneipp, Melk of Puur, Menorkinas, Piepschuim Decoratie, Rituals, Sjaalmania, Slipperwereld, Struik, Uiltjeknappen en Zendee

Zonder jullie was deze Waanzinnige Winter Wedstrijd vast een stuk minder spectaculair geworden!
Daarom, namens Banger Sisters, maar ook namens onze lezers: BEDANKT!

written by

15 reacties op Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win een goedgevuld cadeaupakket vol leuke en lekkere producten!

 1. “Iedereen heeft recht op zijn eigen afwijking.” Oftewel: zolang je niemand anders (mens of dier) schade toebrengt: moet je kunnen doen waar je zin in hebt. Ik hoop dat mensen wat minder gaan oordelen en wat toleranter worden. En dat, aan de andere kant, mensen zich wat minder gaan aantrekken van het oordeel van anderen.

 2. Ik wens iedereen een mooi, gezond, gelukkig en liefdevol 2015 met heel veel warmte van de mensen om je heen. Maar in het bijzonder de oudere mensen die alleen en/of eenzaam zijn en kinderen in de verdrukking. Ieder kind heeft recht op een fijne, warme en veilige jeugd waarin het zich geborgen voelt met (zelf)vertrouwen en alle kansen krijgt om zich te ontplooien tot een mooi en gelukkig mens met alle mogelijkheden dat het heeft en waar hij/zij mag en kan zijn wie het is 😉

 3. Ik wens iedereen een fijn en gezond, liefdevol en een vreedzaam jaar 2015 toe. Ik hoop, dat er in 2015 eens minder geweld wordt gebruikt over de hele wereld, dat het eens vrede mag zijn. Denk ook aan de ouderen, die het moeilijk hebben.

 4. Ik wens ieder van ons zijn of haar familie of vrienden om zich heen.
  Mijn (geadopteerde)kinderen zijn bij hun geboorte afgestaan en hebben daar nog steeds last van.
  Wat zou het fijn zijn zijn als er volop liefde zou komen en de hebzucht naar de laatste plaats zou kunnen worden verdreven. Wat zou het fijn zijn als men niet meer ging voor de hoofdprijs van miljoenen in de loterij maar zou zien hoe geweldig het is om te geven! Hoe blij je daarvan kunt worden en zijn! Hoe fijn zou het zijn als men weer aandacht zou hebben voor elkaar-echte aandacht en liefde voor een ander. Zo fijn zou dat zijn!

 5. Een mooie prijs om het jaar mee te beginnen!
  Ik hoop dat 2015 voor iedereen een goed, liefdevol en bijzonder jaar zal worden en dat we blij kunnen zijn met wat we (wel) hebben!

 6. Iedereen een warm, gezond en een liefdevol 2015. Ben blij met de dingen die je mee mag maken en ervaren . Ook de negatieve, want daar groei je van. Geniet van de kleine dingen om je heen

 7. Ik wens iedereen een geweldig en gezond 2015, laat je niet tegenhouden door je eigen angsten of andermans meningen bij het navolgen van je dromen! Maak een betere, gezondere versie van jezelf als je dit wilt, wees eens lief voor een ander door een simpele hallo op straat, doe eens wat leuks voor een ander!

  Ik heb mezelf ingeschreven voor stamcel donor, of normale bloeddonor, vrij simpel heel erg helpen.

  Wees een lievere mama een mama waarover je kinderen later in geuren en kleuren aan hun kinderen over vertellen.

  Kortom stel geen dingen uit, volg je hart en maak dit jouw jaar!

 8. Mijn wens voor 2015 is…dat ik dit pakket win…want…er zit een Casper en Emma dvd in en wat is er heerlijker dan samen met mijn kleine meisje die vandaag voor het eerst naar groep 1 is geweest op haar vrije woensdagmiddag heerlijk naar deze film te kijken!!??
  Genieten….samen….dat is dus mijn wens….
  (en je van al die andere producten genieten we ook echt wel!!!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.