Waanzinnige Winter Wedstrijd - 24 Rituals

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Op eerste Kerstdag kon bij de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans maken op een hele warme, sfeervolle prijs van Rituals.
Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Diwali is een jaarlijks, vijfdaags Hindoe lichtjesfeest waarbij de overwinning van het licht op de duisternis centraal staat. Geïnspireerd door deze Indiase traditie heeft RITUALS een nieuwe Diwali Winter Limited Editions collectie ontwikkeld die de balans tussen lichaam en geest ondersteunt, dankzij de traditionele geuren van aromatische bloemen en Indiase kruiden.
Ontdek Diwali, de nieuwe Winter Limited Editions van RITUALS; een collectie exclusieve home & body producten met de mystieke geur van Indiase kruiden, gecreëerd om lichaam en geest te zuiveren en verlichten. De Diwali collectie is verrijkt met de geur van witte patchoeli en kardemom.

Diwali belichaamt the spirit of giving en past perfect binnen de RITUALS filosofie waarin het creëren van betekenisvolle momenten centraal staat. Wij vieren de feestdagen met het ultieme (kerst)geschenk uit de Diwali collectie, Banger Sisters mag van Rituals namelijk maar liefst drie kerstgeschenken Diwali weggeven.

Wat zit er in het kerstgeschenk Diwali van Rituals?

Diwali Touch of Light bodycrème
Een fijne bodycrème die zorgt voor diepe hydratatie waardoor de huid stralend en soepel blijft.

Diwali Delight foaming shower gel sensation
Deze romige shower gel reinigt het lichaam en verzorgt de huid, terwijl het een warme ambiance creëert dankzij de zachte, kruidige tonen.

Diwali Awaken your inner light
Een set van drie prachtige nagellakken in warme, feestelijk kleuren.

Onderstaande winnaars feliciteren we met het kerstgeschenk Diwali van Rituals, ze zijn naar jullie onderweg!

* Toos Verhagen
* M. van de Put
* A. van Dijk

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.