Waanzinnige Winter Wedstrijd - 26 Melk of Puur 2

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Eerder kon je bij onze Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans maken op een kimono van Melk of Puur. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Melk of Puur is een ontzettend leuke online kinderkledingshop waar zowel nieuwe als tweedehands kinderkleding en accessoires worden verkocht. Daarnaast hebben ze een ruime keuze aan echte kleine dames dingen zoals petticoats, mooie jurken, beeldige accessoires en kun je ook voor diverse balletspullen bij Melk of Puur terecht. Maar ook de jongens worden niet vergeten. Wat dacht je van een stoere vintage jeans? Melk of Puur heeft alles om je kleine oogappel vanaf baby tot tiener modieus te kleden voor een vriendelijke prijs.

Erg leuk bij Melk of Puur zijn de kimono’s van Lucky Wang. Deze kimono’s zijn gemaakt van een goede kwaliteit katoen en verkrijgbaar in maar liefst ruim honderd verschillende kleuren en dessins. Om kans te maken op zo’n prachtige kimono van Melk of Puur vroegen we het antwoord op de volgende vraag:

Hoe lang bestaat de webwinkel van Melk of Puur?
Het goede antwoord is 2 jaar.

We feliciteren Cindy Pater, zij had het goede antwoord, de kimono van Melk of Puur komt zo snel mogelijk jouw kant op!

 

written by

1 reactie op Winnaar Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win een Kimono van Melk of Puur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.