De officiële release staat gepland in de voorjaarsvakantie, maar vanaf deze week (3 februari) is hij al in de bioscoop te zien in: Buurman & Buurman, al 40 jaar beste vrienden!
De doe-het-zelf vrienden schitteren een uur lang in de bioscoop met zeven gloednieuwe, nog niet eerder vertoonde afleveringen. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen van de buurmannen.

Buurman & Buurman 1Over Buurman & Buurman
BUURMAN & BUURMAN – AL 40 JAAR BESTE VRIENDEN! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op! In de gloednieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak?Niets is ze te gek. A Je To!

Buurman & Buurman 3
De poppenanimatieserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt. De VPRO zendt sinds 1986 de Nederlandse versie uit, waarbij Simon van Leeuwen en Kees Prins de buurmannen van stemmen voorzien.

Buurman & Buurman 2
Nieuwsgierig naar de avonturen van deze twee klussende buurmannen?
Bekijk dan hier alvast de trailer.

Banger Sisters feest natuurlijk gezellig mee met Buurman & Buurman en daarom mochten we maar liefst twee geweldig leuke puzzels weggeven.
Gefeliciteerd Tom de Bruin en Maartje Jansen, de Buurman & Buurman puzzels komen naar jullie toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.