Winnen

Wat een schatje is de nieuwste, interactieve pop die VTech dit voorjaar het levenslicht gunt! Little Love Dieren Knuffelpop is haar naam. En dat snap je meteen als je haar ziet. ze steelt meteen je hart. En weet je wat het aller leukste is? Banger Sisters mag er eentje weggeven!

Soms is speelgoed liefde op ’t eerste gezicht. Een favoriet die met je meegroeit en waaraan je, ook al ben je later groot, met een glimlach om je mond terugdenkt. De Little Love Dieren Knuffelpop van VTech, die dit voorjaar het levenslicht ziet, valt in deze categorie. Wat een schatje, deze knuffelpop! Alleen al haar voorkomen als ijsbeertje, baby-giraf of konijntje doet je smelten. En dan ken je haar innemende persoonlijkheid nog niet eens!

ATT00002 ATT00001 ATT00003

 

 

 

 

 

Little Love – Dieren Knuffelpop houdt dus van verkleedpartijtjes, maar kan veel meer. Dankzij haar interactieve kwaliteiten bouwt ze een stevige band op met de kleine dame of heer (1 tot 6 jaar). Gewoon door samen te spelen uiteraard, want dat is de beste manier om slim, vaardig, creatief en sociaal te worden.

VTech is expert in het ontwikkelen van prikkelend speelgoed waarmee kleintjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Little Love Dieren Knuffelpop is daarin geavanceerd. Ze zingt liedjes, ze spreekt zinnetjes, maakt geluidjes en stelt zelfs vragen. Niet vanzelf, maar door haar buikje of hart aan te raken. Echte connectie dus, oorzaak en gevolg, geven en nemen. Spelenderwijs maakt het kleintje kennis met cijfers, tellen, dieren en lichaamsdelen. Er ontstaat zelfs een rollenspel tussen de pop en het kleintje en er worden dierenweetjes uitgewisseld.

Het gaat te ver om Little Love Dieren Knuffelpop tot BFF te bestempelen, maar een heel eind komt ze wel. Met dank aan de allernieuwste techniek waarin spelen en leren elkaar logisch versterken. Maar ook vanwege haar verrukkelijke, vertederende voorkomen. Daar begint de liefde meestal mee, toch?

Banger Sisters mag van VTech een Little Love Dieren Knuffelpop baby-giraf weggeven.
Gefeliciteerd Esmee uit Groningen, hij komt zo snel mogelijk jullie kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.