Winactie Win het complete eerste seizoen van De JachtDe spannende misdaadserie De Jacht is nu verkrijgbaar op DVD. Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste twee in voorpremière gingen tijdens het Nederlands Film Festival. Loes Haverkort werd voor haar rol tevens genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama. De Jacht was sinds 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6 en werd erg goed bekeken. Deze spannende serie is vanaf 26 juli op DVD verkrijgbaar en Banger Sisters mocht ‘m alvast weggeven!

Jacht
De Jacht

De Jacht begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort). De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat zij ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) inschakelt. Samen blijken ze een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek.

 

De cast en de makers
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Loes Haverkort en meervoudig Gouden Kalf winnaar Fedja van Huêt en de regie ligt in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce, Familie Kruys en Danni Lowinski). Naast van Huêt (Overspel, Smeris) en Haverkort (Vechtershart, Rendez-Vous) spelen ook Mark Rietman (Heer & Meester, Oud Geld), Nasrdin Dchar (Zwarte Tulp, Wolf), Sallie Harmsen (Kenau, Lucia de B.) en Maria Kraakman (Guernsey, Schneider vs. Bax) een rol in de serie. De Jacht is een een Nederlandse misdaadserie onder regie van Will Koopman. De serie is een remake van de Deense serie Den som draeber, bedacht door misdaadauteur Elsebeth Egholm en werd uitgezonden op SBS6. Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen van 40 minuten en wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Wat vinden wij van De Jacht?
Banger Sisters mocht alvast de het complete eerste seizoen van De Jacht bekijken op dvd en wij zaten dan ook op het puntje van onze stoel. De Jacht is een spannende serie die je meetrekt in het verhaal. Het fijne van deze dvd box met het hele eerste seizoen is dat je niet een hele week hoeft te wachten op het vervolg, je kan alle afleveringen gewoon in één keer achter elkaar kijken. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Loes Haverkort en Fedja van Huêt. Beide spelen hun rol op fantastische wijze en zijn duidelijk goed op elkaar ingespeeld. Fijn, want goed acteerwerk zorgt ervoor dat de serie geloofwaardig overkomt. De Jacht mag zeker niet in je dvd collectie ontbreken als je een fan bent van Nederlandse detective series.

Banger Sisters mocht maar liefst vijf keer een box met het complete eerste seizoen van De Jacht weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, hij komt zo snel mogelijk jullie kant op!

*Nienke Mees
*Anita van Dijk
*C.J. van den Broek
*Sonja Tonnis
*Renate van Venrooij

written by

1 reactie op Winnaars complete eerste seizoen van De Jacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.