winactie-win-de-dvd-box-penoza-v-1Vanaf 14 november is het slotseizoen van de best lopende crimeserie van de Nederlandse televisie verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. Het vijfde seizoen van ‘Penoza’ is populairder dan ooit, gemiddeld 1 miljoen kijkers zaten voor de buis om de eerste aflevering te bekijken. De topcast bestaat onder andere uit: Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Gijs Naber, Raymond Thiry, Loek Peters en Axel Daeseleire. De serie is te zien bij de KRO-NCRV en is geregisseerd door Max Porcelijn, Michiel van Jaarsveld en Willem Gerritsen. Monic Hendrickx won een Gouden Kalf voor haar rol als Carmen en de serie werd beloond met  een Beeld & Geluid Award en een Televizier-Ring nominatie. ‘Penoza V’ wordt door Just Entertainment uitgebracht op DVD en Blu-Ray en Banger Sisters mocht ‘m weggeven!

 

winactie-win-de-dvd-box-penoza-v-2Penoza V
Anderhalf jaar na de gebeurtenissen van seizoen IV gaat het Carmen voor de wind: de Winkel loopt zonder problemen, Carmen staat aan de top van de drugshandel en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt aan stoppen en heeft nog een paar drugsladingen nodig om haar pensioen en dat van de kinderen veilig te stellen. Maar dan ontstaan er toch weer problemen: een nieuwe garde dient zich aan, harder en onvoorspelbaarder dan ooit. Ze hebben het voorzien op Carmens transporten en brengen haar relatie met de Mexicanen in gevaar. Carmen slaat hard terug, maar haar tegenstander blijkt er een van formaat. Intussen worstelt Natalie met het moederschap en haar relatie met Storm, is Boris nog steeds niet de oude na zijn tijd bij de Coach en probeert Lucien een eigen bestaan op te bouwen. Terwijl Carmen zich steeds meer dreigt te verliezen in haar strijd met de nieuwe concurrent en tegelijkertijd een nieuwe liefde toelaat in haar leven, ziet ze dat het met haar kinderen langzaamaan verkeerd gaat. Wat moet ze doen om hen te kunnen redden?

winactie-win-de-dvd-box-penoza-v-3 winactie-win-de-dvd-box-penoza-v-4

 

 

 

 

Met Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Gijs Naber, Raymond Thiry en Loek Peters.
Penoza V is vanaf 14 november op DVD & Blu-Ray. Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen.

Banger Sisters mag maar liefst drie dvd boxen met het spannende vijfde seizoen van Penoza  weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie dvd box is onderweg!
* Marian Bouwens
* Eric uit Amsterdam
* Ineke Kuijsten

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.