winactie-win-de-cd-de-leukste-sint-hits-2017Op 3 november verscheen  ‘Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits’, dat maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. ‘Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits’ wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids en jij kon ‘m winnen bij Banger Sisters!

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!’

sint-1
De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols.

Voor de nieuwe liedjes van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker zijn videoclips opgenomen in het Pietenkasteel van Sint en co. Bekijk deze door naar de YouTube-pagina van De Leukste Kids Hits te gaan.

Banger Sisters mocht maar liefst vijf cd’s van  De Leukste Sint Hits weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de cd is naar jullie onderweg!
* Elisa Knubben
* Lana en Lynn
* Mila en Levi
* Megan
* Cyara en Stacey

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.