winactie-win-de-dvd-met-het-eerste-seizoen-van-weemoedtOp 16 mei kwam het eerste seizoen van de serie Weemoedt uit op dvd. Liefhebbers van Nederlandse dramaseries kunnen hun hart weer op halen aan deze Videolandseries. De dvd wordt uitgebracht door Just Entertainment en jij kon ‘m al winnen bij Banger Sisters!

 

weemoedt-1Weemoedt
Job Weemoedt (Thijs Römer) is talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. ‘Weemoedt’ geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven.

 

Bekijk hier de trailer

De dramaserie ‘Weemoedt’ is gebaseerd op het boek ‘Weemoedt: over gevallen sterren en dingen die voorbij gaan’ van Thijs Römer. In het eerste seizoen van deze Videolandserie speelt hij niet alleen de hoofdrol, hij is tevens de regisseur. De cast bestaat verder uit Isis Cabolet (‘Penoza’, ‘App’), Frédérique Spigt (zangeres ‘I’ve Got The Bullets’), Eva Duijvestein (‘Penoza’, ‘Flikken Maastricht’), Werner Kolf (‘Exit’, ‘Mi Lobi’) en Laura de Boer (‘Anne en Zef’, ‘Clyde en Bonnie’).

Banger Sisters mocht maar liefst vijf dvd boxen met het eerste seizoen van Weemoedt weggeven!
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box komt zo snel mogelijk jullie kant op.
* F. de Haan
* Janneke uit G
* Betty Jaasma
* W.V.H. van der Moolen
* mevrouw Jansen

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.