winactie-win-de-dvd-met-het-tweede-seizoen-nieuwe-burenHet tweede seizoen van Nieuwe Buren is het vervolg op de succesvolle serie Nieuwe Buren uit 2014. In deze reeks maken Karina Smulders en Fedja van Huêt hun entree als bewoners van de Almeerse Zonnewijk. Het nieuwe seizoen is sinds november 2016 beschikbaar bij Videoland en wordt momenteel uitgezonden bij RTL 4. Op 16 mei bracht Just Entertainment het tweede seizoen van Nieuwe Buren uit op dvd en wij mochten vijf exemplaren van deze spannende serie weggeven!

 

nieuwe-burenNieuwe Buren
In het tweede seizoen ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Zonnewijk, maar de levens van de bewoners zijn behoorlijk overhoop gehaald. Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een tbs-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. De nietsvermoedende Eva ontmoet ondertussen haar nieuwe buren Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt), en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Alvast een voorproefje, bekijk dan hier de trailer.

Het tweede seizoen van Nieuwe Buren’is geregisseerd door Lourens Blok, Maarten Treurniet en Bobby Boermans. Het scenario werd geschreven door Karin van der Meer (hoofdschrijver), Marnie Blok, Willem Bosch en Dorien Goertzen. Millstreet Films en Pupkin produceerden de serie. De opnames voor het derde seizoen van ‘Nieuwe Buren’ zijn recentelijk gestart.  Naast Karina Smulders en Fedja van Huêt bestaat  de cast verder uit onder meer Daan Schuurmans (Westenwind, Bellicher), Bracha van Doesburgh (Vet Hard, De Eetclub), Anneke Blok (Soof, De Helleveeg), Leopold Witte (Gooische Vrouwen, Baantjer) en Thijs Römer (Moordvrouw,Alles is Familie).

Banger Sisters mocht maar liefst vijf dvd boxen met het tweede seizoen Nieuwe Buren weggeven!
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box komt zo snel mogelijk jullie kant op.
* Anoniempje uit Rotterdam
* Mieke Wijnants
* Frans uit Zandvoort
* Jacques Leliveld
* D. Pieterse

 

written by

2 reacties op Winnaars dvd met het tweede seizoen Nieuwe Buren!

 1. Blij verrast ontving ik vorige week de DVD Nieuwe Buren, bedankt daarvoor. Het was ERG jammer dat de hoes geplet en gebroken was, eigenlijk kon ik het wel verwachten gezien de buitenkant van de envelop. Is daar nog iets aan te doen? Ben benieuwd naar reactie.
  Met vriendelijke groet,
  Jacques

  • Hoi Jacques,

   Wat vervelend, als je een prijs wint moet ‘ie uiteraard wel heel aankomen!
   Natuurlijk kunnen wij als Banger Sisters er weinig aan doen wanneer er met het verzenden onderweg wat verkeerd gaat.
   Maar we gaan hier wel even naar kijken of en wat we hieraan kunnen doen uiteraard.
   Dat doen we graag, zeker voor zulke trouwe lezers 😉

   Je mail is inmiddels gezien en zal straks worden beantwoord.

   Fijne dag en geniet van de zon!

   Groetjes Nancy
   Banger Sisters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.