winactie-win-de-dvd-of-blu-ray-van-i-daniel-blake

Sinds kort is de ontroerend mooie film I, Daniel Blake beschikbaar op dvd, dubbel dvd en Blu-Ray. Deze prachtige film won eerder een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. Nu de film voor de thuisbios beschikbaar is mocht Banger Sisters twee keer een dvd en twee keer een Blu-ray weggeven.

 

i-daniel-blakeI, Daniel Blake
De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug…

Zoals we gewend zijn van Loach neemt hij het op voor de gewone man die stand moet houden in het hedendaagse Engeland. Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, Daniel Blake een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.

Met I, Daniel Blake won Ken Loach zijn tweede Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes (de eerste was voor The wind that shakes the Barley). Op het filmfestival van Locarno en San Sebastiaan won de film de publieksprijs. I, Daniel Blake werd geschreven door Loach’ vaste scenarist Paul Laverty.

I, Daniel Blake verschijnt op dvd, maar ook op 2-dvd en Blu-ray inclusief de documentaire Versus – the life and films of Ken Loach.

Banger Sisters mocht twee keer een dvd én twee keer een Blu-ray weggeven van deze mooie film.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de prijs van jullie keuze komt jullie kant op!

Dvd
*Henk uit Meppel
* Mevr. v.d Pas

Blu-ray
* CC Mol
* Anna Wienen

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.