Winactie Win de dvd Prinsessia Vol. 6

Studio 100 presenteert met trots alweer het zesde deel van de Prinsessia DVD serie. Prinsessia Vol. 6 laat zes nieuwe afleveringen zien waarin we de avonturen van jullie favoriete prinsessen Roos, Violet, Linde, Iris en Madeliefje beleven. Kijk, geniet en wordt na elke les ook zelf een beetje meer prinses! En dat gaat nu heel gemakkelijk, want Banger Sisters mocht maar liefst vijf exemplaren van deze leuke dvd weggeven!
Prinsessia -2
Alweer het zesde deel van deze ongelooflijk leuke serie Prinsessia. Ook deze dvd staat weer garant voor kijkplezier voor de kleine prinses. We zetten even voor je op een rijtje welke afleveringen Prinsessia vol. 6 bevat:

Superbasiel
Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een échte superheld te zijn. Na wat goeie raad van Madeliefje neemt hij een beslissing: Basiel is van nu af aan Superbasiel!

Het kikkerbrouwsel
Iris maakt een drankje waarvan je in een kikker verandert. Madeliefje beslist dat het officiële kikkerdag is: ze loopt en kwaakt zoals een kikker. Iris denkt dat Madeliefje van het drankje heeft gedronken en het lijkt besmettelijk te zijn.

De schoolraad
Juf Flora heeft besloten om een schoolraad op te richten en zoekt een voorzitter. Zowel Roos als Violet stellen zich kandidaat. Ze gooien alles in de strijd om te winnen en gaan wel heel erg ver…

Spinnenvrees
Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.

Survival
Juf Flora heeft verteld over een prins die twee weken lang op een onbewoond eiland heeft gewoond. De prinsessen zijn onder de indruk. Violet wil bewijzen dat ze ook kan overleven met weinig middelen en besluit om op survival te gaan.

Bijgeloof
Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof! Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.

De tv-reeks Prinsessia is in Nederland te zien bij Zappelin (NPO3) en in Vlaanderen op Ketnet. De Prinsessia theatershow ‘Droomtroon’ is tot en met 5 juni te zien in de Nederlandse theaters en vanaf 10 september 2016 te zien in Vlaanderen.
Prinsessia Vol. 6 wordt uitgebracht door PIAS.

Prinsessia -3
Banger Sisters mocht vijf exemplaren van deze leuke dvd van Prinsessia weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Prinsessia Vol. 6 komt zo snel mogelijk jullie kant op!

* Wendy van Son
* A. van Hunenstijn
* Petra van Kalleveen
* Suzanne Hin
* Marianne van der meer

written by

1 reactie op Winnaars dvd Prinsessia Vol. 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.