Winactie Vaderdag 2

Alle vaders van Nederland, vorige week was het Vaderdag.  Zijn jullie lekker verwent door je kinders en hebben jullie genoten van alle cadeautjes? Over cadeautjes gesproken, Banger Sisters vierde ook Vaderdag. Speciaals voor alles vaders gaven we vijf Vaderdag Cadeaupakketten weg. Is jouw vader ook de allerliefste en heb je ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

Kneipp Mannen Sport & go bloedsinaasappel zwarte peperDouche 2-in-1 Sport & Go van Kneipp
De nieuwe Douche 2-in-1 Sport & Go van Kneipp  is een heerlijke mannenverzorging met de verfrissende geur van bloedsinaasappel en kruidige zwarte peper. De douchegel minimaliseert het vochtverlies en voorkomt uitdroging van de huid. Douche 2-in-1 Sport & Go van Kneipp bevat enkel plantaardige werkstoffen, dus geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen. In elk Vaderdag Cadeaupakket zit een tube met 200 ml van deze heerlijke nieuwe Douche 2-in-1 Sport & Go van Kneip

 

DVD NormaalDvd met het afscheidsconcert Ajuu, de mazzel! Van Normaal
Normaal is gestopt, het is over en uit! De rockband sloot op 19 december 2015 haar 40-jarig bestaan af met een spectaculair afscheidsconcert, getiteld Ajuu, de mazzel! in het Gelredome in Arnhem. Met een fantastische show, waarin de band terugblikte op de afgelopen vier decennia, werd het een grootse en memorabele avond voor zowel de band als haar vele aanhangers. Voor alle fans die nog geen afscheid willen nemen of nog een keer willen nagenieten is nu de DVD en Blu-Ray van het concert verkrijgbaar. Daarop is het allerlaatste concert te zien met 35 populaire liedjes van de band. Als extra is er een televisieregistratie door VPRO (aangevuld met interviews) van het concert te zien.
In het Vaderdag Cadeaupakket zit de dvd van Ajuu, de mazzel! Van Normaal

FortuinDe producten van SIL
Een selectie van karakteristieke ingrediënten leidde tot de smakelijke vondst van zes kenmerkende zilte pastilles. Deze kenmerkende pastilles zijn in het snoep schap te vinden onder de naam SIL. Alle SIL producten zijn uniek van smaak, 100% natuurlijk en gemaakt met uiterste zorgvuldigheid en passie. In het Vaderdag Cadeaupakket zitten alle nieuwe smaken van Sil; vier verschillende zakken pastilles in de smaken met hoest, drop, salmiak en zwart wit mix én twee 4-packs met zwart wit pastilles en zoethout pastilles.

BS penTwee originele Banger Sisters pennen
Uiteraard onmisbaar in het Vaderdag Cadeaupakket: twee originele Banger Sisters pennen.

 

Wat een mooi Vaderdag Cadeaupakket hé!
Het goede nieuws is dat Banger Sisters er maar liefst vijf weg mocht geven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Vaderdag Cadeaupakket is onderweg naar jullie!

*mevrouw van Veen
*Johan de W.
*Meggy Tarimer
*Sharida uit Rotterdam
*Bets de Groot

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.