Winactie Win de dvd K3 Dans StudioVanaf 20 mei is er een muzikaal dansfestijn los gebarsten, want K3 Dans Studio is nu verkrijgbaar op dvd. Op deze swingende dvd van Studio 100 staat uiteraard de hitsingle 10.000 Luchtballonnen, maar ook klassiekers zoals Oya lélé en MaMaSé!. En Banger Sisters swingt mee, want wij mochten deze swingende dvd weggeven!

K3 -3
Marthe, Klaasje en Hanne leren je in elke aflevering de choreografie van een K3-nummer. Jonge kijkers – en natuurlijk hun ouders en grootouders – kunnen nu lekker meedansen en zingen op de allerleukste K3 nummers. Voel je een echte ster en zing en dans mee met K3 Dans Studio!

K3 Dans Studio
K3, dat is altijd feest, dankzij al die leuke liedjes en minstens evenveel coole dansmoves! En de enige, echte K3-choreo’s, die wil jij vast ook wel onder de knie krijgen, niet? Dat kan! Ga mee naar de K3 Dansstudio en krijg les van Hanne, Klaasje en Marthe. De meiden leren je per aflevering de danspassen van een ander K3-refrein aan en nadien krijg je ook nog eens de videoclip van het bewuste liedje te zien. Je kan er zelfs een familiefeest van maken. Haal je ouders, grootouders, boers en zussen erbij en… Shaken maar!

K3 -2
K3 Dans Studio wordt uitgebracht door PIAS.

Banger Sisters mocht vijf exemplaren van deze swingende dvd van K3 weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, K3 Dans Studio komt zo snel mogelijk jullie kant op!

* N. Braam
* Sander de Boer
* Suzanne Hin
* Marian Zwarts
* Cora Hogenboom

written by

1 reactie op Winnaars dvd K3 Dans Studio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.