15-3-winactie-win-de-dvd-sepp-de-wolvenvriendWolvenvrienden opgelet! Vanaf 14 maart is het betoverende wintersprookje Sepp de Wolvenvriend op dvd & VOD verschenen. De film, van Oscar-winnend regisseur Xavier Koller, is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi: Schellen Ursli. De dvd wordt uitgebracht door Just4Kids en Banger Sisters mocht er maar liefst vijf weggeven!

 

sepp-de-wolvenvriendSepp de wolvenvriend
Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf.

Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel.

Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer.

Banger Sisters mocht maar liefst vijf dvd’s weggeven van deze spannende familiefilm.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Sepp de wolvenvriend komt jullie kant op!
*C. Jansen
*Mariska van Vught
*Hester Horden
*Cindy Strijkers- Brakel
*Opa Bert uit Den Haag

written by

2 reacties op Winnaars dvd Sepp de Wolvenvriend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.