winnen-dvd-supergewoon-van-leon-van-der-zandenVanaf 15 september verschijnt de solovoorstelling ‘Supergewoon’ van Leon van der Zanden op DVD en Video On Demand. De langverwachte opvolger van ‘Rebel’ is de achtste voorstelling van de cabaretier en was sinds oktober 2015 te zien in het theater. Van der Zanden pakt met ‘Supergewoon’ zijn oude kracht weer op: de stand-up comedy. Hierbij verliest het niet aan diepgang. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment en je kon ‘m winnen bij Banger Sisters!

leonSupergewoon
De jonge, vlotte cabaretier Leon van der Zanden staat op het punt om zijn mannelijkheid verder op te richten, maar wordt door de omstandigheden gedwongen te veranderen in een softie die zijn gevoel volgt. Hij kan nog kiezen, maar hij dreigt het van zijn tweede chakra te verliezen.

Extra: Leons Grote Prijzencircus: Voorstelling voor de oud-medewerkers van de V&D, gebaseerd op Supergewoon.

 

 

leon-2Leon van der Zanden
Leon is onlangs veel in het nieuws geweest met zijn gratis voorstelling voor de oud-medewerkers van de V&D. Deze show is live uitgezonden op vijf regionale tv-zenders en is als extra te zien op deze DVD. Vanaf 2001 maakt en speelt Leon 7 solovoorstellingen waaronder ‘Zwarte Hond’ (2004/2006), ‘Cola’ (2009/2011), ‘Vruchtvlees’ (2012/2013) en ‘Rebel’ (2014/ 2015) die in Nederland en België touren en zijn uitgezonden op televisie (BNN, Comedy Central en RTL 4). Voor Omroep Brabant maakt en presenteert hij, samen met Merlijn Passier, tot 2008 het populaire programma Olifantendoders, waarin zo goed als alle maatschappelijke taboes in beeld worden gebracht en ontdaan worden van hun lading. Daarnaast maakt hij vanaf 2012 deel uit van het VARA-programma ‘In goed gezelschap‘, presenteert hij in 2014 ‘De Invaller‘ en is gast bij comedyclub Katendrecht op NPO3. Het televisie-programma ‘Grimassen’ wijdt een aflevering aan Leon, waarin hij terug gaat naar zijn roots op Mauritius. Tevens heeft Leon zich ontwikkeld als columnist, geeft comedy- en presentatie-workshops bij bedrijven en is artistiek leider van de Comedy Academy in Eindhoven.

Banger Sisters mocht maar liefst 5 dvd’s van Supergewoon van Leon van der Zanden weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd. Supergewoon komt jullie kant op!
* Mariska van Vught
* Anita van S.
* Jacco uit Leeuwarden
* Manon Wijnker
* Mieke Wijnants

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.