winactie-win-de-dvd-van-fake-het-regiedebuut-van-thomas-acda17 januari verscheen ‘Fake’, het regiedebuut van Thomas Acda, op DVD. De telefilm, met in de hoofdrollen Sanne Langelaar, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Lies Visschedijk en Tim Haars, werd eerder door AVROTROS uitgezonden. David Middelhoff verzorgde de muziek en schreef samen met Acda de songs in de film. ‘Fake’ is geproduceerd door All Yours Film (Rolf Koot & Jean van de Velde) in coproductie met AVROTROS en is als Telefilm (2016) tot stand gekomen met steun van het CoBO Fonds. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment. En jij kon ‘m al winnen bij Banger Sisters!

 

fakeFake
Maya is een ietwat naïeve, net afgestudeerde kunsthistorica en archeologe die altijd voor de verkeerde mannen valt. Zo belandt ze door één van die mannen, David (Tim Haars) en het toedoen van douanebeambte Swinkels (Lies Visschedijk, bijna in de gevangenis. Dat incident loopt uiteindelijk met een sisser af, maar daardoor is ze wel helemaal blut.

Bij thuiskomst begint Maya een bed & breakfast in een oud landhuis dat is geschonken door haar oma. Haar beste vriend Erik (Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber) maakt het verwaarloosde landhuis in recordtijd bewoonbaar, net op tijd voor de prestigieuze International Art Fair in Maastricht. Al snel meldt de eerste gast zich: een heuse sjeik (Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar). Deze sjeik blijkt er wel een dubbele agenda op na te houden en kan de kunstkennis van Maya daarbij goed gebruiken.

fake-2
Met Sanne Langelaar (Familieweekend), Nasrdin Dchar (Rabat, Zwarte Tulp), Gijs Naber (Penoza), Lies Visschedijk (Soof) en Tim Haars (New Kids)

Fake is vanaf 17 januari beschikbaar op DVD
Speelduur: 86 minuten
Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Dolby Digital 5.1
€ 9,99

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier dan alvast de trailer van ‘Fake’

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd Fake komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* F. Beerens
* Renate van den Broek
* Trijn Friesland
* Laura van Hout
* Eric uit Almelo

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.