winactie-win-het-filmalbum-van-de-muzikale-film-hart-beat

De spetterende muzikale film Hart Beat ging op 5 oktober in première en is vanaf vandaag in het hele land te zien. Het gelijknamige album, waarop de cast zelf nummers zingt is vanaf 30 september verkrijgbaar. Banger Sisters mocht enkele exemplaren van de cd Hart Beat weggeven!

hbHart Beat
Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch), maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt en schrijft ze ook niet meer verder aan hun speciale nummer Hart Beat. Als Zoë op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. Samen besluiten ze het nummer van Zoë en haar vader af te schrijven. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen de twee tot echte liefde te laten uitgroeien.

Holly Mae, die in de film de rol van Kate op zich neemt, zingt het nummer ‘Losing My Way’. Kate is een zangeres die vooral haar carrière belangrijk vindt. Als Mik aan haar gekoppeld wordt voor een duet is hij daar niet bepaald gelukkig mee. Monsif speelt JJ, de beste vriend van Mik (Rein van Duivenboden), hij rapt op het nummer ‘Jij’. Stephanie vertolkt de rol van Zoë’s (Vajèn van den Bosch) beste vriendin Sam en Tara speelt klasgenootje Amy. Je kunt Tara horen op ‘Everybody’s Tree’.

De spetterende muzikale film is het speelfilmdebuut van regisseur Hans Somers (Vrijland, Spangas). Het idee voor de film komt van scenariste Anjali Taneja (Kattenoog, Vrijland, Het Huis Anubis) die samen met Ivo W. Punt en Jeroen van der Zee het scenario schreef. De cast bestaat o.a. uit Rein van Duivenboden, Vajèn van den Bosch, Holly Mae Brood, Jelka van Houten, Martijn Fischer, Vivienne van den Assem, Eric van Sauers en Bas Hoeflaak. De film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Goed Verhaal en Nickelodeon. Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de distributie. Het album Hart Beat wordt uitgebracht onder Cloud 9 Music.

Naast Vajèn van den Bosch (o.a. Nieuwe Tijden, Spangas, Grease) en Rein van Duivenboden (ex-Mainstreet) zijn ook Holly Mae Brood (Nieuwe Tijden), Monsif, Stephanie van Eer en Tara Hetharia op het album ‘Hart Beat’ te horen. Alle songs op het album zijn tevens vertegenwoordigd in de gelijknamige film. Rein van Duivenboden zingt als popster Mik meerdere nummers op het album, en de gehele cast van ‘Hart Beat’ is te horen op ‘Je Hoort Bij Mij’. Naast de songs van de cast is ook de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ – Ali B Feat. Digidex zowel in de film als op het album te horen.

Bekijk alvast de videoclip van de single  ‘Hart Beat’ – Rein van Duivenboden en Vajèn van den Bosch (Mik & Zoë).
De trailer van de film is hier te zien.
Blijf ook op de hoogte van ‘Hart Beat’ via Facebook, Twitter en Instagram.

Banger Sisters mocht maar liefst vijf exemplaren van de cd Hart Beat weggeven
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de cd is onderweg naar jullie!

* Bianca Schonewille
* Brit Weijers
* H. Antwerpen
* Immanuel Dieleman
* Anna Wienen

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.