winactie-win-een-i-tune-code-voor-casper-emma-de-bergen-in
Op 17 oktober verscheen alweer de vijfde film uit de succesvolle reeks ‘Casper & Emma’ op DVD & VOD. In ‘Casper & Emma: De Bergen In’ gaan Casper en Emma samen met hun ouders op vakantie naar Noorwegen. De film is geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. De films ‘Casper & Emma’ zijn gebaseerd op de populaire televisieserie waarvan er eind september nieuwe afleveringen te zien zijn op ZAPP. Bij Banger Sisters kon je kans maken op een I-Tune code waarmee je de film via VOD kan bekijken!

 

winactie-win-een-i-tune-code-voor-casper-emma-de-bergen-in-2Casper & Emma: De Bergen In
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Casper’s vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Casper zijn ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Casper zijn vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt…

Alvast een voorproefje? Bekijk hier dan de trailer.

VOD
Casper & Emma: De Bergen In is vanaf 17 oktober beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, Moviemax online, KPN, Tele 2, Pathe Thuis, iTunes, Google Play, Proximus en Telenet.

Banger Sisters mag maar liefst vijf keer een I-Tunes code weggeven waarmee je de film Casper & Emma: De Bergen In via VOD kan bekijken. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, binnenkort ontvangen jullie de I-Tunes voor Casper & Emma: De Bergen In in jullie mailbox!

* Miranda  Horst
* Robin van Deelen
* Ramona Hoogeveen
* Nicky de Vaal
* Will Langenberg

written by

1 reactie op Winnaars I-Tune code voor Casper & Emma: De Bergen In!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.