winactie-win-vrijkaartjes-voor-de-prachtige-film-een-echte-vermeer

Op 3 November bracht filmdistribiteur Cinéart de film Een echte Vermeer uit in diverse Nederlandse bioscopen en filmtheaters. Een Echte Vermeer schetst op creatieve wijze het leven van Han Van Meegeren, die in de jaren ’20 verliefd wordt op Jólanka Laktos. Zij blijkt echter de vrouw te zijn van Bredius, een van de belangrijkste kunstcritici van die tijd. Bredius neemt wraak op Van Meegeren die vervolgens alles op alles zet om de perfecte Johannes Vermeer te schilderen. Banger Sisters mocht twee lezers blij maken met elk twee vrijkaartjes voor deze prachtige film. Ook meegedaan? Kijk snel of hebt gewonnen!

 

een-echte-vermeerEen Echte Vermeer
In de jaren twintig van de vorige eeuw wordt Han van Meegeren gezien als een groot schildertalent, dat zich laat beïnvloeden door de Oude Meesters. Han ontmoet de actrice Jólanka Lakatos en is meteen in de ban van deze prachtige verschijning. Ze blijkt echter de vrouw te zijn van Abraham Bredius, de belangrijkste kunstcriticus van zijn tijd. De jaloerse Bredius neemt nietsontziend wraak op Han door zijn werk publiekelijk tot op de grond toe af te branden. Als daarnaast zijn vrouw en zoon hem verlaten, is Van Meegeren ten einde raad.

Han van Meegeren verhuist naar Frankrijk en wil maar één ding: zich wreken op Bredius. Hij zet alles op alles om een perfecte Johannes Vermeer te schilderen, die door Bredius als echt moet worden beoordeeld. Maar als het moment daar is, moet Han een besluit nemen: eindelijk wraak nemen op Bredius, of kiezen voor de liefde van zijn leven.

De nieuwe film van Rudolf van den Berg (TIRZA, SÜSKIND) is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. Jeroen Spitzenberger schittert in de rol van Han van Meegeren en de film is geregisseerd door meervoudig Gouden Kalf winnaar Rudolf van den Berg.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de trailer

Banger Sisters mocht twee lezers blij maken met elk 2 bioscoopkaartjes van deze prachtige film. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de kaartjes komen jullie kant op!

* Rachel van Zundert
* Marie Bran

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.