Waanzinnige Winter Wedstrijd - 3 Bioskaartjes
December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven.
Vorige week kon je bij de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans maken op twee bioscoopkaartjes voor de film Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Het is winter in Pinchcliffe en Ludwig droomt van een witte Kerst, ook al ligt er nog geen sneeuw. Uitvinder Reodor besluit daarom ’s werelds krachtigste sneeuwkanon te maken, maar helaas belandt de uitvinding in handen van Freeman Pløsen. Freeman is de uitgever van de lokale krant. Om de verkoop van zijn krant te doen stijgen, belooft hij de lezers een recordhoeveelheid sneeuw. De machine is echter niet bedoeld om Moeder Natuur uit te dagen en een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen.
Aan Solan en Ludwig de belangrijke taak om Freeman te stoppen en kerstmis te redden.

De verlegen egel Ludvig, de ondeugende ekster Solan en de uitvinder Reodor Felgen zijn geen onbekenden in Noorwegen. De drie karakters verschenen in de jaren ’70 in Pinchcliffe Grand Prix, een stop-motionfilm die het allergrootste filmsucces van het land werd (5,5 miljoen bioscoopkaartjes verkocht op een bevolking van 4,9 miljoen mensen!).

Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is de langeverwachte opvolger, geregisseerd door Rasmus A. Sivertsen en geproduceerd door Maipo Film. Het is de eerste Noorse stop-motionfilm in bijna veertig jaar. Het script van Karsten Fullu is gebaseerd op het universum van Kjell Aukrust (schrijver en bedenker van de Pinchcliffe-wereld) en het kinderboek van Harald Sommerin Simonnæs.
Hoewel Solan & Ludwig en de sneeuwmachine volledig in Noorwegen werd geproduceerd, zit er ook een Nederlands tintje aan; voor de poppen kregen de makers namelijk hulp van de studio Pedri Animation uit Ankeveen. De stop-motionfilm heeft een budget van 3,3 miljoen euro en doorbrak vorig jaar in Noorwegen wederom records: de film trok in het openingsweekend alleen al 174.000 bezoekers en behaalde daarmee de op een na beste opening van de afgelopen tien jaar. Totaal werden er maar liefst ruim 850.000 kaartjes verkocht.

Onderstaande mogen deze geweldig leuke film in de bioscoop gaan bekijken:

* Sandra Molhoop
* Mark van der Vloet
* Leonie Degeling

Gefeliciteerd!
De kaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

written by

3 reacties op Winnaars Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win bioscoopkaartjes voor Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine.

 1. Net een mailtje van jullie ontvangen dat jullie een fout hebben gemaakt en dat ik toch niet de bioscoopkaartjes krijg. Nou ik vind dit dus niet kunnen. Jullie een fout…dan netjes oplossen en gewoon de andere kaartjes nog kopen. Als je iets beloofd en het ook op de site zetten, kan je dit niet zomaar zo doen. En er is dus een andere persoon hierboven genoemd die hetzelfde mee maakt. Kan niet…

  • Jammer dat je hier zo reageert Sonja!
   We hebben je namelijk een mail gestuurd met uitgebreide uitleg, excuus en daarnaast de belofte dat we je uiteraard niet met lege handen laten staan maar deze fout goed maken.
   We hadden het best kunnen waarderen als je dat ook had vermeld in je reactie. Beter was nog geweest om te reageren op de betreffende mail zodat we alsnog een oplossing hadden kunnen bieden waar je wél tevreden mee was geweest.

   Hoe dan ook, het beloofde pakketje komt je kant op, zoals beloofd met een extra goedmakertje. Daarbij nogmaals onze excuses; waar mensen werken worden wel eens foutjes gemaakt. Helemaal als je zoveel winacties in één maand hebt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.