05-wonderlijke-winter-winacties-win-de-leukste-sint-hits-2017-1Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op de cd De Leukste Sint Hits 2017. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

05-wonderlijke-winter-winacties-win-de-leukste-sint-hits-2017-2Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits 2017, een cd die maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits 2017 wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids.

 

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!’

De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols.

Banger Sisters mag maar liefst vijf exemplaren van De Leukste Sint Hits 2017 weggeven!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Leukste Sint Hits naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 december2017

written by

3 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win De Leukste Sint Hits 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.