Nadenken met hoofd vol snot is lastig. Ik probeer een onderwerp te bedenken waar ik over wil schrijven, ik had er net een in mijn hoofd maar die ben ik al weer kwijt! Verbazingwekkend hoe een verkoudheid zo’n impact kan hebben op het korte termijn geheugen. Een ding weet ik zeker, het ging niet over verkoudheid maar wat dan wel… *zwaar nadenken* … niets!

Ik ben al een tijdje af en aan verkouden, mogelijk komt het door antidepressiva die blijkbaar mijn immuunsysteem wat aantast maar ook natuurlijk ons prachtige weer met wind en regen is heel bevorderlijk. En hele ochtend in een koude woning zitten, werkt natuurlijk ook niet mee. Schilders waren bezig dus moest mijn keukenraam open en een tijdje open blijven om te drogen.

Ik probeer wanneer het kan rustig aan te doen. Lekker veel lezen, die boeken van Camilla Läckberg zijn moeilijk weg te leggen zeg! Ik heb in 1 week 4 boeken van haar gelezen door een paar avonden geen tv te kijken. Nu loop ik wel weer een beetje achter met tv kijken, maar als ik eerlijk ben, vond ik het wel heerlijk om even geen tv te kijken.

Zo, ik heb mijn verwarming maar aangezet zodat ik nu geen energie hoef te gebruiken om mezelf warm te houden maar om mijn verkoudheid te bestrijden. Het is tegen mijn gewoonte in om de verwarming in de ochtend al aan te zetten. Ik probeer zuinig te zijn maar aangezien ik niet echt herstel van de verkoudheid negeer ik dat maar even. Vooral omdat ik al een tijdje kamp met lage energie moet ik nu even daar zuinig op zijn.

Met dit weer drink ik lekker veel thee en ik denk dat ik in de weekenden warme chocolade melk ga maken. Vroeger dronk ik elke avond een beker maar dat heb ik afgeschaft. Alleen ik mis het nu toch wel met dit weer. In plaats van elke avond neem ik vrijdag en zaterdag en zondag warme chocolademelk. Vrijdagavond begint het weekend! Dit weekend (nou ja, op het moment dat jullie dit lezen, afgelopen weekend) heb ik geen plannen, lekker niets doen. Lekker op de bank liggen met een plaid over me heen, thee drinken, boek lezen, tv kijken.

En ik weet nog steeds niet waar ik eigenlijk over had willen schrijven, blijkbaar niet belangrijk genoeg. Ik hoop dat jullie heerlijk weekend hebben gehad? En wens jullie een fijne Sinterklaasdag toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.