04-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-dieren-uit-het-hakkebakkebos-1Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op twee bioskaartjes voor De Dieren uit het Hakkebakkebos. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

De Dieren uit het Hakkebakkebos
Een kleurrijke, muzikale stop-motion-animatie vol leuke liedjes!

04-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-de-dieren-uit-het-hakkebakkebos-2Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

 

De hartverwarmende, vrolijke animatiefilm ‘De Dieren uit het Hakkebakkebos’ wordt door Just Film Distribution en Just4Kids op 14 december uitgebracht in de bioscoop. Deze kleurrijke, muzikale film is geschikt voor jong en oud en is mede geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Pedri Animation uit Ankeveen. Net als bij ‘Solan & Ludwig’ zijn zij verantwoordelijk voor het maken van de poppen en decors. De regie ligt in handen van de Noorse regisseur Rasmus A. Sivertsen, die eerder met ‘Solan & Ludwig’ diverse awards in de wacht sleepte waaronder de ECFA Award voor Beste Jeugdfilm. De film is momenteel ook te zien bij Cinekid.

De Dieren uit het Hakkebakkebos draait vanaf 14 december in de bioscoop, bekijk hier alvast de trailer.

Banger Sisters mag twee keer twee bioskaartjes voor deze leuke film weggeven!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Dieren uit het Hakkebakkebos naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 11 december 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.