11-wonderlijke-winter-winacties-win-het-laatste-jaar-van-marvellous-ways-van-sarah-winman-1Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op Het laatste jaar van Marvellous Ways van Sarah Winman. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

11-wonderlijke-winter-winacties-win-het-laatste-jaar-van-marvellous-ways-van-sarah-winman-2Het laatste jaar van Marvellous Ways – Sarah Winman
Onvergetelijke roman over de vriendschap tussen een oude vrouw en een getraumatiseerde soldaat.

Het laatste jaar van Marvellous Ways speelt zich af in de ruige natuur van Cornwall in de jaren net na de Tweede Wereldoorlog, en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een oude vrouw en een jonge soldaat die het leven niet meer ziet zitten.
Het is een prachtig verhaal over magie in het dagelijkse leven en de aantrekkingskracht van de zee, de genezende werking van verhalen en van sloe gin, over liefde en dood, en hoe we doorgaan als het verdriet ons dreigt te overspoelen.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp Het laatste jaar van Marvellous Ways naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 december2017

written by

4 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win Het laatste jaar van Marvellous Ways van Sarah Winman!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.