21-wonderlijke-winter-winacties-win-in-een-franse-keuken-van-susan-herrmann-loomis-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op In een Franse keuken van Susan Herrmann Loomis. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

21-wonderlijke-winter-winacties-win-in-een-franse-keuken-van-susan-herrmann-loomis-2In een Franse keuken van Susan Herrmann Loomis
Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen

Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse driegangenmaaltijd te bereiden. Als vanzelfsprekend combineren ze de producten van het seizoen, uit eigen tuin of van de boerenmarkt op zo’n manier dat de smaken en geuren op hun tongstrelendst naar voren komen. Kookboekenschrijfster Susan Herrmann Loomis ging op een culinaire zoektocht en ontfutselde haar Franse buren, vrienden, marktkooplui en koks tot in de wijde omtrek van haar woonplaats Louviers hun keukengeheimen. Doen de Fransen slimmer boodschappen? Zijn zij beter in het plannen van een diner of bij onverwacht bezoek improviseren met wat ze in huis hebben? Het antwoord is: ja.

Met In een Franse keuken deelt Susan Herrmann Loomis alle tips, geheimen en recepten waarmee haar Franse vrienden van elke maaltijd een feest maken.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp In een Franse keuken naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 december2017

 

written by

3 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win In een Franse keuken van Susan Herrmann Loomis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.