27-wonderlijke-winter-winacties-win-tagged-daders-en-redders-van-titia-wijbenga-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op TAGGED –Daders en Redders van Titia Wijbenga. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

27-wonderlijke-winter-winacties-win-tagged-daders-en-redders-van-titia-wijbenga-2TAGGED –Daders en Redders – Titia Wijbenga
TAGGED Slachtoffers en TAGGED Daders en Redders is een unieke set. Beide boeken vormen een spannende thriller voor jongeren en volwassenen. Sterker nog: de twee boeken vormen een unieke set. In beide boeken lees je namelijk hetzelfde verhaal vanuit verschillende perspectieven. Zodat je ze samen met een vriend of familielid kunt lezen, om daarna te ruilen van boek. In ‘Slachtoffers’ lees je over de ervaringen van de jongeren uit het verhaal, terwijl ‘Daders en Redders’ vertelt hoe de volwassen personages het avontuur beleven. Je hebt dus elk andere voorkennis!

De achttienjarige Merel wordt na de schooltijd ontvoerd. Tot haar grote angst werkt ze er op onverklaarbare wijze zelf aan mee. Al snel blijkt dat haar ontvoerders haar op een onmenselijke manier misbruiken voor experimenteel onderzoek. Ze blijkt niet het enige slachtoffer te zijn. Als ze samen met haar lotgenoot Martijn en met hulp van de mysterieuze “Stem” weet te ontsnappen blijken ze hun leven nog steeds niet zeker te zijn. Daarom roepen ze de hulp in van kindertherapeute Maud en privedetective Mark, die op zoek is naar het vermiste meisje Ruth. Samen weten ze steeds dichterbij de angstaanjagende waarheid te komen.

Is het toeval dat alle proefpersonen hooggevoelig zijn? En wie is de “Stem”?

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp TAGGED –Daders en Redders naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 3 januari 2018

written by

3 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win TAGGED –Daders en Redders van Titia Wijbenga!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.