28-wonderlijke-winter-winacties-win-tong-van-jo-kyung-ran-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op Tong van Jo Kyung-ran. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

28-wonderlijke-winter-winacties-win-tong-van-jo-kyung-ran-2Tong – Jo Kyung-ran
Een bloedstollende roman over koken, liefde en wraak

De Zuid-Koreaanse Chong Chiwon runt een goedlopende kookschool als ze ontdekt daar haar vriend een verhouding heeft met een ex-model dat kooklessen bij haar volgt. Haar wereld stort in, ze sluit haar school en keert terug naar het Italiaanse restaurant waar zij ooit chef-kok was.
Wanneer ze in een tijdschrift leest dat haar ex-vriend en zijn vriendin haar voormalige kookschool heropenen, besluit ze wraak te nemen. Ze plant haar actie zorgvuldig, op de enige manier die ze kent: met behulp van haar kookkunst. In de keuken bereidt ze haar laatste gerecht met een vlijmscherp mes, een gerecht voor één persoon, dat smelt op je tong.

Tong is een zintuiglijke en zinderende roman, die doet denken aan Het parfum van Patrick Suskind en de romans van Haruki Murakami.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp Tong naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 4 januari 2018

written by

4 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win Tong van Jo Kyung-ran!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.