30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-1En toen was het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat deden we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maakten er de laatste maand van het jaar één groot feest van, want elke dag gaven we wat leuks weg. Bij deze winactie maakte je kans op twee bioskaartjes voor Het Leven is Vurrukkulluk. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-2Het Leven is Vurrukkulluk
Het Leven is Vurrukkulluk is een feelgood film over liefde en verlangen. Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-3 30-wonderlijke-winter-winacties-win-twee-bioskaartjes-voor-het-leven-is-vurrukkulluk-4

 

 

 

 

Over de makers
Het Leven is Vurrukkulluk wordt geproduceerd door Sigma Pictures, bekend van De Helleveeg en De Bende van Oss, in coproductie met de NTR. Theo Nijland is verantwoordelijk voor het script en de muziek (Loenatik: De Movie, Leedvermaak). De film is gebaseerd op de succesvolle roman van Remco Campert (Tjeempie! Of Liesje in Luiletterland, Het Gangstermeisje). De film wordt uitgebracht op 25 januari door Just Film Distribution, die eerder Hartenstraat uitbracht.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie ontvangen de gewonnen bioskaartjes rond de release van de film. Het Leven is Vurrukkulluk draait vanaf 25 januari in de bioscopen in Nederland
* Hester Horden
* Anita van Dijk

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.