image

Kleurboek voor volwassenen met patronen van Nederlandse ontwerpers Het behang en de stoffen van Eijffinger zijn een begrip in de wereld van interieur design. De ontwerpers van dit al meer dan 135 jaar oude Nederlandse bedrijf selecteerden speciaal voor jou de beste dessins: van bloemig tot geometrisch en van ornamentaal tot grafisch. We nodigen je uit voor een persoonlijke invulling, je zult zien dat het inkleuren van de platen je rustig stemt en… wellicht hangt het resultaat straks ingelijst bij jou aan de muur!

Een vrolijk gekleurde cover siert dit mooie kleurboek voor volwassenen. Bij het openslaan van het boek maak je kennis met de geschiedenis van de familie Eijffinger. Hoe Anna samen met haar man Theo een behangselzaak opende in Den Haag, die uitgroeide tot een groothandel. De collecties worden nu over de hele wereld verkocht.
Daarna ontdek je prachtige, van eenvoudig tot ingewikkelde patronen. De uitgebreide collectie stoffen en het behang van Eijffinger spreekt iedereen aan, van romantische bloemendecors tot grafische abstracte ontwerpen. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan met kleurpotloden en/of stiften. Wat ik dan ook meteen gedaan heb. Door het inkleuren van de tekeningen komt er zo’n heerlijke rust over je heen, logisch natuurlijk, want je bent erg geconcentreerd bezig. In deze tijden van stress kan ik het iedereen aanbevelen. Lekker muziekje op de achtergrond, maak je hoofd maar even lekker leeg en laat je creativiteit stromen. Het lijkt echt een fenomeen te worden, want je ziet het kleuren voor volwassenen steeds vaker voorbijkomen op de sociale media.
Maar dit is wel een bijzonder mooi kleurboek, door de grote verscheidenheid aan tekeningen en patronen. En als je het moeilijk vindt om een bepaald ingewikkeld patroon in te kleuren, achterin het boek staan kleine foto’s met voorbeelden waaruit je kan kiezen.
En als je zo’n kunstwerkje af hebt, kun je die uit het boek halen en inlijsten. Het formaat van het boek is erop aangepast.
Ik zou zeggen: Raak geïnspireerd!

Uitgeverij: Terra
ISBN: 9789089896247
Aantal pagina’s: 112
Prijs: €14,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.