De Castlefest kronieken. Wanneer de zon terug draait – Gé AnsemsWillem van Straeten, journalist voor een toonaangevende dagblad, ontvangt een mysterieuze e-mail. Een mail die eigenlijk niet kan bestaan, omdat hij verzonden is vanuit Parijs in 1871! De afzender is een Leidse professor die getuige is van de triomfmars van de Duitse soldaten tijdens de finale van de Frans-Duitse oorlog. Hij richt zich met een smeekbede direct tot de 21e eeuwse journalist; een onbekende kracht heeft zich over zijn zoontje ontfermd en hij, Willem van Straeten, heeft de mogelijkheid om zijn kind te helpen. Is Willem het slachtoffer van een virus of is de mail echt in 1871 verzonden?
Geleid door een onbestemd gevoel belandt hij uiteindelijk op het Castlefest, waar werelden samenvallen en een machtige geest de mensheid bedreigt.
Castlefest, waar de realiteit fantasie wordt…

In De Castlefest Kronieken. Wanneer de zon terug draait ontvangt journalist Willem een wel heel bijzondere mail. Erg bijzonder, want als hij de mail moet geloven is deze al in 1871 vanuit Parijs verzonden door een Leidse professor. Deze roept de hulp in van Willem. Volgens de professor wordt zijn zoon bezeten door een onbekende kracht en hij, Willem, is diegene die hem kan helpen. Willem weet niet wat hij hiermee moet, is de mail een vorm van spam of zit er toch een kern van waarheid in de het verhaal van de professor? Willem besluit zijn gevoel te volgen en gaat op zoek naar antwoorden. Wanneer hij belandt op Castlefest wordt hij het avontuur mee in getrokken en kan niet geloven waar hij uiteindelijk achter zal komen.

Zoals ook de andere boeken van Gé Ansems staat ook De Castlefest Kronieken – Als de zon terug draait bol van de fantasie. Een heerlijke, rustige schrijfstijl die je in volle vaart meetrekt in het avontuur van Willem. Een heerlijk boek om in weg te kruipen en je mee te laten nemen in de bijzondere fatasywereld van deze begaafde schrijver die duidelijk zijn ziel in dit werk heeft gelegd. Een echte must read voor liefhebbers van fantasy en Castlefest.

Uitgeverij: Macc
ISBN: 9789078437239
176 pagina’s
Prijs: € 12,95

[bol_product_links block_id=”bol_569003e96c2d7_selected-products” products=”9200000047421916″ name=”De Castlefest kronieken. Wanneer de zon terug draait – Gé Ansems” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.