De makkelijke maaltijd - 24 kitchen

Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten?

Dan is De Makkelijke Maaltijd hét boek dat je nodig hebt. Op dezelfde toegankelijke manier als in het gelijknamige programma helpen de chefs van 24Kitchen, onder leiding van Meesterkok Rudolph van Veen, je op weg met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker!

Want zoals Rudolph altijd zegt: ‘Iedereen kan koken!’
De makkelijke maaltijd van 24Kitchen is het ideale kookboek als je wel wat gezonde inspiratie kunt gebruiken voor de maaltijd. Het valt namelijk niet mee om elke avond weer iets op tafel te toveren wat gezond is en ook niet al te ingewikkeld. De makkelijke maaltijd is dan ook een erg fijne kookhulp bij de gewone dagelijkse maaltijden. Het boek staat vol met gezonde, makkelijke maaltijden die zelfs de grootste keukenkluns kan bereiden.

De makkelijke maaltijd begint uiteraard met een voorwoord van Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen. De makkelijke maaltijd is een kookboek wat voortkomt uit het programma De makkelijke maaltijd van 24Kitchen. Rudolph legt uit dat het idee achter dit programma en het gelijknamige kookboek is dat iedereen kan koken zonder poespas. De recepten in het kookboek zijn echter niet alleen van Rudolph, want ook koks Prins, Roberta, Evert en Mounir geven hun bijdrage. Het kookboek De makkelijke maaltijd bevat dan ook de meest favoriete recepten uit het televisieprogramma.

Na het voorwoord worden alle vijf de koks uitgebreid voorgesteld en wordt verteld op welk gebied hun specialiteiten liggen. Rudolph is natuurlijk bekend door zijn heerlijke recepten die eenvoudig te bereiden zijn. Prins kookt het liefste gerechten die geschikt zijn voor het hele gezin. Mounir geeft zijn gerechten vaak een Arabische touch en Roberta kiest liever voor een Italiaanse twist. Evert is tenslotte verantwoordelijk voor de traditionele Hollandse klassiekers. Samen zorgt dit voor een keur aan heerlijke recepten die je op weg helpen naar De makkelijke maaltijd.

Na een handige groentekalender, die in één oogopslag laat zien welke groente in welke tijd van het jaar beschikbaar zijn, volgen de recepten. Deze zijn erg overzichtelijk en worden eenvoudig uitgelegd. De recepten beginnen met een ingrediëntenlijst zodat je precies weet wat je nodig hebt. Vervolgens wordt in duidelijke taal uitgelegd hoe je de maaltijd moet bereiden. Als laatste wordt vermeld hoe je de makkelijke maaltijd het beste kunt serveren. Ook bevat elk recept een tip die je kan gebruiken bij het kopen van de ingrediënten of het bereiden van de maaltijd.

Na het lezen van De makkelijke maaltijd blijkt koken inderdaad niet zo moeilijk. Daarnaast is je inspiratie weer volop aangevuld. Eigenlijk verdient De makkelijke maaltijd een plekje in elke keuken!

Uitgeverij: Karakter B.V.
ISBN: 9789045201382
194 pagina’s
Prijs: € 19,95

[bol_product_links block_id=”bol_56b87c885db44_selected-products” products=”9200000006227456″ name=”De makkelijke maaltijd – 24Kitchen ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

1 reactie op De makkelijke maaltijd – 24Kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.